Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:szukałam Marzenia w Szukaj i ostatnie słowa o tczewie są z 2008 r![]()
ale przecież ktoś musi się znależć

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

) to wypuszczę go u siebie, to będzie przynajmniej bezpieczny-i mnie kociolubna okolica..
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:kurcze-on tam nie ma szans..nie mogę patrzeć w te oczy...
jak całkiem zdrowy i taki miziak to dawaj go..
nawet jak go w ostateczności (gdybym nie znalazła mu domu-w co nie wierzę bo Marzenia i Aburacze są ganialni) to wypuszczę go u siebie, to będzie przynajmniej bezpieczny-i mnie kociolubna okolica..
poza tym-czarrrnych kotów nigdy za wiele...
tym bardziej że mrozy idą...![]()
i przysięgam sobie że nie zajrzę tu przez następny rok...

smarti pisze:kurcze-on tam nie ma szans..nie mogę patrzeć w te oczy...
jak całkiem zdrowy i taki miziak to dawaj go..
nawet jak go w ostateczności (gdybym nie znalazła mu domu-w co nie wierzę bo Marzenia i Aburacze są ganialni) to wypuszczę go u siebie, to będzie przynajmniej bezpieczny-i mnie kociolubna okolica..
poza tym-czarrrnych kotów nigdy za wiele...
tym bardziej że mrozy idą...![]()
i przysięgam sobie że nie zajrzę tu przez następny rok...
-najpierw należy pomyśleć o odjajczeniach a do odjajczenia trzeba złapać nie wywołując zawału serca ani u kota ani u człowieka
a to może być baaardzo trudne
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:nie mabo nie ma kto zrobić...jedyny specjalista potrafiący obsługiwac aparat jest zbyt zajęty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot], koszka, nfd i 42 gości