kurcze co się dzieje z tymi ludzmi????
a mała jest taka kochana

http://img208.imageshack.us/img208/9910/dsc0380iy.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/8724/dsc0381e.jpg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena424 pisze:dzisiaj jesteśmy umówione na sterylkę z Halinką (Pchełką)...
zabieg "dostałyśmy" od Kociego Życia![]()
bardzo prosimy o kciuki, żeby kocia dobrze to zniosła... bo się o nią bojęona taka przerażona światem zewnetrznym, a tu jeszcze takie coś jej zafunduję....
sroka7 pisze:jak Halinka po zabiegu?
sroka7 pisze:Magdalena424 pisze:Malutka Koka znalazła domek
fajnie do będzie miała towarzysza7 letniego kocurka
Pani jutro albo w niedzielę ją odbierze
Cudownie! nie będzie sama!!! na dobre jej wyszła ta niefajne sytuacja z poprzednią chętną...
A dziewczynka jest cudna! JA tam ją wczoraj wycałowałam i wytuliłam i twierdzę, że jest kochanka, a mizianki to wiadomo chętnie, ale nie wtedy gdy ma nowe zabawki i w końcu ktoś się z nią bawi i się nią zajmuje!!!
A Otis pewnie stwierdził "my koty w kółka musimy się trzymać razem" bo Mała ma kółeczka na boczkach i jest śliczniusia i super puszysta!
Gibutkowa pisze:sroka7 pisze:Magdalena424 pisze:Malutka Koka znalazła domek
fajnie do będzie miała towarzysza7 letniego kocurka
Pani jutro albo w niedzielę ją odbierze
Cudownie! nie będzie sama!!! na dobre jej wyszła ta niefajne sytuacja z poprzednią chętną...
A dziewczynka jest cudna! JA tam ją wczoraj wycałowałam i wytuliłam i twierdzę, że jest kochanka, a mizianki to wiadomo chętnie, ale nie wtedy gdy ma nowe zabawki i w końcu ktoś się z nią bawi i się nią zajmuje!!!
A Otis pewnie stwierdził "my koty w kółka musimy się trzymać razem" bo Mała ma kółeczka na boczkach i jest śliczniusia i super puszysta!
Która to Koka? I czy ten 7 letni kocurek nie jest przypadkiem rudy (ze schroniska adoptowany)? Jak tak to chyba wiem co za Pani ją adoptowała
turkawka pisze:Magda i jak stan zakocenia? Dużo osób dzwoni jakoś teraz. Pchełka Halinka dalej szuka domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 45 gości