Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 8:44 Re: OTI już po zabiegu :)

no i kolejna osoba, która miała przyjechać po Małą burą nie zjawiła się... zarezerwowała, obiecała że przyjedzie w niedzielę i nie przyjechała nawet nie zadzwoniła :( a mojego telefonu nie odbiera.....
kurcze co się dzieje z tymi ludzmi????
a mała jest taka kochana :1luvu: całuje człowieka, barankuje o głowę ludzia jak tylko się koło niej znajdzie, ogólnie pieszczoch totalny - i jest to zaprzeczeniem tego co mówił jej poprzedni właściciel, że ona nie lubi pieszczot 8O
http://img208.imageshack.us/img208/9910/dsc0380iy.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/8724/dsc0381e.jpg
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2011 21:45 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam za duze zdjecie na link
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon gru 05, 2011 12:39 Re: OTI już po zabiegu :)

Ja nie wiem co się z tymi ludźmi porobiło, jacyś tacy nieodpowiedzialni, lepiej dla Małej, że nie poszła do takiego domu, ale szkoda, że nadal musi czekać, zamiast zadomawiać się już "u siebie" :cry:

Przecież to małe cudo jest! sama chętnie bym ją wzięła! taki malutki przytulak! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto gru 06, 2011 8:29 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

dzisiaj jesteśmy umówione na sterylkę z Halinką (Pchełką)...
zabieg "dostałyśmy" od Kociego Życia :1luvu:
bardzo prosimy o kciuki, żeby kocia dobrze to zniosła... bo się o nią boję :( ona taka przerażona światem zewnetrznym, a tu jeszcze takie coś jej zafunduję....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Wto gru 06, 2011 8:58 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

Magdalena424 pisze:dzisiaj jesteśmy umówione na sterylkę z Halinką (Pchełką)...
zabieg "dostałyśmy" od Kociego Życia :1luvu:
bardzo prosimy o kciuki, żeby kocia dobrze to zniosła... bo się o nią boję :( ona taka przerażona światem zewnetrznym, a tu jeszcze takie coś jej zafunduję....

Będzie dobrze! Pyza dała radę, to tym bardziej Halinka dobrze to zniesie! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

sroka7

Post » Wto gru 06, 2011 11:28 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto gru 06, 2011 18:10 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

:ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 06, 2011 20:41 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

jak Halinka po zabiegu?
Obrazek

sroka7

Post » Śro gru 07, 2011 8:01 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

sroka7 pisze:jak Halinka po zabiegu?

już dzisiaj lepiej,
wczoraj bidulka nie wiedziała co się dzieje, jak przyszłyśmy do weta to oczy jak 5 zł i trzęsła się jak galareta :(
dziewczyna nie mogła jej osłuchać przez to......
zabieg przebiegł bez komplikacji.
cała noc przespała pod naszym łózkiem a rano przyszła do mnie i tak zaczeła murkać, żeby ją pomiziać, że zdecydowanie czuje się lepiej :)

Magdalena424

Post » Śro gru 07, 2011 10:32 Re: dzisiaj sterylka Halinki, prosimy o kciuki....

To super, że kicia dochodzi już do siebie! :kotek:
Obrazek

sroka7

Post » Śro gru 07, 2011 12:07 Re: Sterylka za nami :D

Wczoraj Panie w gabinecie zachwycały się Halinką, że taka śliczna i wogóle, że ma taką fajnie płaskatą morduchę :D
więc nie tylko ja jestem pod jej urokiem :1luvu:

Magdalena424

Post » Śro gru 07, 2011 13:23 Re: OTI już po zabiegu :)

sroka7 pisze:
Magdalena424 pisze:Malutka Koka znalazła domek :)
fajnie do będzie miała towarzysza :) 7 letniego kocurka :)
Pani jutro albo w niedzielę ją odbierze :)

Cudownie! nie będzie sama!!! na dobre jej wyszła ta niefajne sytuacja z poprzednią chętną...
A dziewczynka jest cudna! JA tam ją wczoraj wycałowałam i wytuliłam i twierdzę, że jest kochanka, a mizianki to wiadomo chętnie, ale nie wtedy gdy ma nowe zabawki i w końcu ktoś się z nią bawi i się nią zajmuje!!!

A Otis pewnie stwierdził "my koty w kółka musimy się trzymać razem" bo Mała ma kółeczka na boczkach i jest śliczniusia i super puszysta!

Która to Koka? I czy ten 7 letni kocurek nie jest przypadkiem rudy (ze schroniska adoptowany)? Jak tak to chyba wiem co za Pani ją adoptowała :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 07, 2011 14:57 Re: OTI już po zabiegu :)

Gibutkowa pisze:
sroka7 pisze:
Magdalena424 pisze:Malutka Koka znalazła domek :)
fajnie do będzie miała towarzysza :) 7 letniego kocurka :)
Pani jutro albo w niedzielę ją odbierze :)

Cudownie! nie będzie sama!!! na dobre jej wyszła ta niefajne sytuacja z poprzednią chętną...
A dziewczynka jest cudna! JA tam ją wczoraj wycałowałam i wytuliłam i twierdzę, że jest kochanka, a mizianki to wiadomo chętnie, ale nie wtedy gdy ma nowe zabawki i w końcu ktoś się z nią bawi i się nią zajmuje!!!

A Otis pewnie stwierdził "my koty w kółka musimy się trzymać razem" bo Mała ma kółeczka na boczkach i jest śliczniusia i super puszysta!

Która to Koka? I czy ten 7 letni kocurek nie jest przypadkiem rudy (ze schroniska adoptowany)? Jak tak to chyba wiem co za Pani ją adoptowała :)

Koka to ta Bura malutka koteczka, co to ostatecznie Pani po nią nie przyjechała, nawet nie zadzwoniła, że nie przyjedzie….
Pani miała kotka od 7 lat i nie był adoptowany ze schroniska, więc to chyba nie ta sama Pani co myślisz …
Na razie Malutka bura jest jeszcze u mnie, bo jakoś każdy domek co się zgłasza nagle się rozmyśla albo same oszołomy dzwonią i myślą, że dostaną kotkę ode mnie :/

Koka została przez mojego TZ przemianowana na MOSKITĘ - bo jak powiedział " z tym całowaniem i mizianiem to taka upierdliwa jak moskity , wiec nazwiemy ją Moskita"

http://img6.imageshack.us/img6/5121/dsc0331gu.jpg
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2011 21:46 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam za duze zdjecie na link

Magdalena424

Post » Pt gru 09, 2011 7:56 Re: Sterylka za nami :D

Magda i jak stan zakocenia? Dużo osób dzwoni jakoś teraz. Pchełka Halinka dalej szuka domu?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt gru 09, 2011 9:34 Re: Sterylka za nami :D

turkawka pisze:Magda i jak stan zakocenia? Dużo osób dzwoni jakoś teraz. Pchełka Halinka dalej szuka domu?

wczoraj dzwoniły dwie osoby po Otiego (rudy), jednak już jakiś czas temu zarezerwował go jeden Pan i jutro po niego przyjedzie :)

Halinka nadal szuka domku, wczoraj dzwoniła jedna osoba ma sie zastanowić .....
a po małą Moskitkę nikt nie dzwoni....

Magdalena424

Post » Pt gru 09, 2011 9:43 Re: Sterylka za nami :D

Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
A sroka nie chciała mnie zbadać jak byłam u niej w środę ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

[poprzednia][następna]