» Śro gru 07, 2011 14:57
Re: OTI już po zabiegu :)
Gibutkowa pisze:sroka7 pisze:Magdalena424 pisze:Malutka Koka znalazła domek

fajnie do będzie miała towarzysza

7 letniego kocurka

Pani jutro albo w niedzielę ją odbierze

Cudownie! nie będzie sama!!! na dobre jej wyszła ta niefajne sytuacja z poprzednią chętną...
A dziewczynka jest cudna! JA tam ją wczoraj wycałowałam i wytuliłam i twierdzę, że jest kochanka, a mizianki to wiadomo chętnie, ale nie wtedy gdy ma nowe zabawki i w końcu ktoś się z nią bawi i się nią zajmuje!!!
A Otis pewnie stwierdził "
my koty w kółka musimy się trzymać razem" bo Mała ma kółeczka na boczkach i jest śliczniusia i super puszysta!
Która to Koka? I czy ten 7 letni kocurek nie jest przypadkiem rudy (ze schroniska adoptowany)? Jak tak to chyba wiem co za Pani ją adoptowała

Koka to ta Bura malutka koteczka, co to ostatecznie Pani po nią nie przyjechała, nawet nie zadzwoniła, że nie przyjedzie….
Pani miała kotka od 7 lat i nie był adoptowany ze schroniska, więc to chyba nie ta sama Pani co myślisz …
Na razie Malutka bura jest jeszcze u mnie, bo jakoś każdy domek co się zgłasza nagle się rozmyśla albo same oszołomy dzwonią i myślą, że dostaną kotkę ode mnie :/
Koka została przez mojego TZ przemianowana na MOSKITĘ - bo jak powiedział " z
tym całowaniem i mizianiem to taka upierdliwa jak moskity , wiec nazwiemy ją Moskita"http://img6.imageshack.us/img6/5121/dsc0331gu.jpg
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2011 21:46 przez
siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam za duze zdjecie na link
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..