Moderator: Moderatorzy
Marta_od_Kropeczki pisze:Słoiczek doszedł cały i zdrowy, ale w towarzystwie o_O A z tego, co pamiętam, płaciłam tylko z chutney'a? [na początku nei skojarzyłam, co jest w paczce, myślałam, że święty Mikołaj od kotów przysłał mojej Kropce Miamore;D]
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Słoiczek doszedł cały i zdrowy, ale w towarzystwie o_O A z tego, co pamiętam, płaciłam tylko z chutney'a? [na początku nei skojarzyłam, co jest w paczce, myślałam, że święty Mikołaj od kotów przysłał mojej Kropce Miamore;D]
wszystko się zgadza - "pomarańczowo" poszło do towarzystwa, żeby chutney nie czuł się zbytnio samotny
Zaś co do pudełka, to naprawdę kombinowałam przy wysyłkach jak przysłowiowy "koń pod górę" chodząc po domu i gmerając jakie by tu pudełko nadało się do wysyłki słoiczków
Marta_od_Kropeczki pisze:Dziękuję ślicznie *___* I koniecznie proszę o kontakt przy następnym Pani bazarku. a do do opakowania - nasze miziaki mają podobny gust;)
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Dziękuję ślicznie *___* I koniecznie proszę o kontakt przy następnym Pani bazarku. a do do opakowania - nasze miziaki mają podobny gust;)
na forum wszyscy jesteśmy "na Ty"![]()
a na marginesie przyszłemu domowi Bursztynka należy się cała spiżarnia słoiczków
Carmen201 pisze:7księżyc i inni, którzy już spróbowali przysmaków Ewy: będzie ciąg dalszy, będzie. Ewa w tej chwili właśnie robi zakupy niezbędne do przygotowania kolejnych szmakołyków![]()
Od razu tutaj napiszę; Ewa, ja DOMAGAM SIĘ tego z czekoladą, co 7ksieżyc kupiła!
I będę egzekwować!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości