***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 15:56 Re: ***SPIŻARNIA*** już otwarta! - dziś KONIEC 21.00

jak to miło czytać tak pozytywne wiadomości :mrgreen:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pt gru 02, 2011 19:28 Re: ***SPIŻARNIA*** już otwarta! - dziś KONIEC 21.00

a ja czekam na przesyłke i czekam ale wiem "szalony czas" na poczcie ...
7ksiezyc

Post » Pt gru 02, 2011 21:15 Re: ***SPIŻARNIA*** już otwarta! - dziś KONIEC 21.00

no niestety, grudzień. Dziewczyny jak dojdą paczki dajdcie znać czy słoiczki dotarły w całości.

Magis

Post » Nie gru 04, 2011 16:30 Re: ***SPIŻARNIA*** już otwarta! - dziś KONIEC 21.00

do mnie sloiczek dotarl w super stanie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon gru 05, 2011 17:39 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Słoiczek doszedł cały i zdrowy, ale w towarzystwie o_O A z tego, co pamiętam, płaciłam tylko z chutney'a? [na początku nei skojarzyłam, co jest w paczce, myślałam, że święty Mikołaj od kotów przysłał mojej Kropce Miamore;D]
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon gru 05, 2011 17:49 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Marta_od_Kropeczki pisze:Słoiczek doszedł cały i zdrowy, ale w towarzystwie o_O A z tego, co pamiętam, płaciłam tylko z chutney'a? [na początku nei skojarzyłam, co jest w paczce, myślałam, że święty Mikołaj od kotów przysłał mojej Kropce Miamore;D]

wszystko się zgadza - "pomarańczowo" poszło do towarzystwa, żeby chutney nie czuł się zbytnio samotny ;)
Zaś co do pudełka, to naprawdę kombinowałam przy wysyłkach jak przysłowiowy "koń pod górę" chodząc po domu i gmerając jakie by tu pudełko nadało się do wysyłki słoiczków ;)

Magis

Post » Pon gru 05, 2011 17:57 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Magis pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:Słoiczek doszedł cały i zdrowy, ale w towarzystwie o_O A z tego, co pamiętam, płaciłam tylko z chutney'a? [na początku nei skojarzyłam, co jest w paczce, myślałam, że święty Mikołaj od kotów przysłał mojej Kropce Miamore;D]

wszystko się zgadza - "pomarańczowo" poszło do towarzystwa, żeby chutney nie czuł się zbytnio samotny ;)
Zaś co do pudełka, to naprawdę kombinowałam przy wysyłkach jak przysłowiowy "koń pod górę" chodząc po domu i gmerając jakie by tu pudełko nadało się do wysyłki słoiczków ;)

Dziękuję ślicznie *___* I koniecznie proszę o kontakt przy następnym Pani bazarku. a do do opakowania - nasze miziaki mają podobny gust;)

Marta_od_Kropeczki

Post » Pon gru 05, 2011 18:50 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Marta_od_Kropeczki pisze:Dziękuję ślicznie *___* I koniecznie proszę o kontakt przy następnym Pani bazarku. a do do opakowania - nasze miziaki mają podobny gust;)

na forum wszyscy jesteśmy "na Ty" ;)
a na marginesie przyszłemu domowi Bursztynka należy się cała spiżarnia słoiczków :ok:

Magis

Post » Pon gru 05, 2011 19:14 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Magis pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:Dziękuję ślicznie *___* I koniecznie proszę o kontakt przy następnym Pani bazarku. a do do opakowania - nasze miziaki mają podobny gust;)

na forum wszyscy jesteśmy "na Ty" ;)
a na marginesie przyszłemu domowi Bursztynka należy się cała spiżarnia słoiczków :ok:

To już wszyscy wiedzą;> O_O

Marta_od_Kropeczki

Post » Wto gru 06, 2011 21:52 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

paczka dotarla, cala i zdrowa :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto gru 06, 2011 22:01 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

moja paczka również w calości dotarła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moja TŻ od razu "przysiadł" przy powidłach z czekoladą i już ich prawie nie ma ........ 8O 8O 8O
maestria smaku :1luvu: :mrgreen:

dzięki i poproszę o info przy kolejnym smacznym bazarku :)
7ksiezyc

Post » Wto gru 06, 2011 22:07 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

7księżyc i inni, którzy już spróbowali przysmaków Ewy: będzie ciąg dalszy, będzie. Ewa w tej chwili właśnie robi zakupy niezbędne do przygotowania kolejnych szmakołyków :mrgreen:
Od razu tutaj napiszę; Ewa, ja DOMAGAM SIĘ tego z czekoladą, co 7ksieżyc kupiła!
I będę egzekwować! :mrgreen:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto gru 06, 2011 23:39 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Carmen201 pisze:7księżyc i inni, którzy już spróbowali przysmaków Ewy: będzie ciąg dalszy, będzie. Ewa w tej chwili właśnie robi zakupy niezbędne do przygotowania kolejnych szmakołyków :mrgreen:
Od razu tutaj napiszę; Ewa, ja DOMAGAM SIĘ tego z czekoladą, co 7ksieżyc kupiła!
I będę egzekwować! :mrgreen:

to ja się tez domagam :)
i do egzekucji przyłączam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ależ to pychota była, już niestety była .... :oops:
7ksiezyc

Post » Śro gru 07, 2011 0:03 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

powiem nieskromnie, że śliwki i wiśnie z czekoladą wyjątkowo się udały tego roku. Bardzo dobre węgierki były na bazarku :)
Cieszę się, że TŻtowi smakowało, na zdrowie :ok:
Polecam też mus jabłkowy z migdałami i rodzynkami - ktokolwiek wylicytował niechże się podzieli wrażeniami - to jeden z moich ulubionych smaków.

A jako, że przypętało nam się stado do sterylizacji, to w weekend zakasuję rękawy i.... będzie coś świątecznego :s2:

Gdybym tylko mogła zmienić zawód z dziką rozkoszą prowadziłabym jadłodajnię. Po prostu uwielbiam karmić ludzi - co jak na razie wykorzystują moi przyjaciele i znajomi :smiech3:

Magis

Post » Śro gru 07, 2011 0:12 Re: ***SPIŻARNIA*** już zamknięta!

Ooooo 8O a ja gotowcami się żywię :roll:
A tu kucharz się trafił 8O jeeeeeeeśśśśśćććććć!!!!!!!duuuuuużżżżooooo,doooooobbbrreeegooooo ,może schabowy być :mrgreen: też zeżrem :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]