Moderator: Estraven
solangelica pisze:Jeszcze nie wyplyneloBede teraz ustalac termin kolejnej konsultacji. A Twoje?
Olej zaczyna reagowac na spadek temperatury a wczesny zmrok wcale nie ulatwia funkcjonowania. Przejsciowki zimowe i wiosenne zawsze sa trudne, kwestia przyzwyczajenia

dolabra pisze:solangelica pisze:Jeszcze nie wyplyneloBede teraz ustalac termin kolejnej konsultacji. A Twoje?
Olej zaczyna reagowac na spadek temperatury a wczesny zmrok wcale nie ulatwia funkcjonowania. Przejsciowki zimowe i wiosenne zawsze sa trudne, kwestia przyzwyczajenia
moje- w przyszłym tyg wypompowują mi olej.. i już sram ogniem ze strachu.
babajaga pisze:No to ja zgłaszam dom tymczasowy u horacy_7, bo zgłaszając to Szczytno w ubiegłym miesiącu bardziej ją miałam na myśli.
Trudno się przebić przez te wszystkie posty, żeby być na bieżąco, a zwłaszcza posty Sol są treściwe

babajaga pisze:Pirania poszła w ślady swojej pańci i w małym ciele przechowuje potężnego ducha
villemo5 pisze:Jasdorku jesteś wreszcie!!![]()
Mamaja ale fajne masz koty!
Byłam z córką w stadninie. Aby nie zmarznąć podczas gdy ona jeździ wędruję sobie dookoła parkuru. Wokół lasy, cisza aż w uszach wali tylko tętent kopyt gdzieś w tle. Przechodzę sobie koło garażu blaszaka. Nagle łubudu coś w blaszaku tak walnęło, że w tej ciszy omal nie zaliczyłam zgonu! Poleciałam do instruktora-właściciela a on stojąc 100m od garażu też to słyszał. Wziął klucze-zajrzał a tam taki tyci kotek...Ktoś wkładając drewniane przeszkody niechcący go zamknął. Zmarznięta wpakowałam się do samochodu, odpaliłam silnik aby się dogrzać, czytam gazetkę przy zapalonej lampce bo szarówka się robiła i tak jakoś katem oka widzę jak dzieci moje pędzi ku przeszkodzie ale jakoś tak koń nagle dziwnie uskoczył w bok no ale co tam patrzę sobie dalej w tej szarówce a tu...koń dalej jedzie sam! Wyskoczyłam z auta i pędzę do parkuru - owszem gały dobrze widziały! Dziecko z ziemi instruktor do kupy już zbierał. Lekko się rąbnęła - dobrze ze miała kamizelkę ochronną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, smoki1960 i 60 gości