Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tysiek pisze:U mnie też smutne wieści... u Gabriela dziś zdiagnozowano wysiękową formę FIP-a. Kończy się nasz wspólny czas.![]()
![]()
ptok pisze:Witam Was serdecznie. Nie bylo mnie tu pewnie juz ze100 lat. Niestety mam smutna wiadomosc. Odeszla Pelcia . Pewnie zastanawiacie sie jaka Pelcia? Zawsze byla taka cichutka ta nasza kochana Pelcia seniorka. Mieszkala pod 15 numerkiem.
AprilRain pisze:bazarek z fantow podarowanych slepaczkom przez paula_t)
viewtopic.php?f=20&t=135622&p=8196705#p8196705
Ag_konin pisze:Nie mam dobrych wieści
Kot umiera. Ma białaczkę, walczymy o jego życie od kilku dni. Wątpię, że wygramy tą walkę.
Ag_konin pisze:Jest bardzo osłabiony, zaśliniony, zaropiały, robi pod siebie, jest już tylko leżący. Ma 3 razy dziennie kroplówki, leki i nie ma poprawy. Z dnia na dzień jego stan się pogorszył, test paskowy potwierdził białaczkę, mimo tego, że wyniki krwi nie były tragiczne, to jest jak jest.
Masakra
magaaaa pisze:Chciałabym zgłosić do funduszu Śnieżkę "piaskową" kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=135391
Na razie przebywa w schronisku, szukamy Jej dt.
Bardzo dziękuję.
Anna61 pisze:Jeremi walczy o życieviewtopic.php?f=13&t=125886&start=30
Ag_konin pisze:Nie mam dobrych wieści
Kot umiera. Ma białaczkę, walczymy o jego życie od kilku dni. Wątpię, że wygramy tą walkę.Ag_konin pisze:Jest bardzo osłabiony, zaśliniony, zaropiały, robi pod siebie, jest już tylko leżący. Ma 3 razy dziennie kroplówki, leki i nie ma poprawy. Z dnia na dzień jego stan się pogorszył, test paskowy potwierdził białaczkę, mimo tego, że wyniki krwi nie były tragiczne, to jest jak jest.
Masakra
magaaaa pisze:magaaaa pisze:Chciałabym zgłosić do funduszu Śnieżkę "piaskową" kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=135391
Na razie przebywa w schronisku, szukamy Jej dt.
Bardzo dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 96 gości