A więc po kolei.
Wczoraj dostałam esemesa od nowego domku białoburej koteczki
Dobry wieczór, chciałam panią poinformować że kotka zaczyna się przyzwyczajać, czuje sie dobrze i zjadła już.
Przestudiowałam umowę i chciałam zapytać co w sytuacji gdybym się nie wywiązała z jednego z punktów umowy np, nie zabezpieczyła na wiosnę balkonu czy też nie wysterylizowała jej.Chcę nadmienić, że państwo podczas mojej rozmowy u nich nie mieli nic przeciwko temu i obiecali to wszystko o co prosiłam.
Nie odpisałam jeszcze bo czekam na fachowe rady co mam odpowiedzieć w tej sytuacji.
Następna sprawa to pozostałe 3 maluchy będą miały domki u znajomych karmicielki, łącznie z Dejzi.
AnielkaG pisze:Aniu, co to za zabieg ma mieć Pimpusia, napisz mi wszystkie szczegóły na PW.
Anielko, Pimpusia ma mieć podcięcie chyba powiek bo jej zarastają ale to dokładnie nie sprecyzuję teraz, i jutro gdy pojadę z Madzią i Witusiem na kroplówki to zapytam weta dokładnie o to.
Poprzednie dwa zabiegi są opisane gdzieś na wątku.
Zapytam też weta czy jest jeszcze jakaś szansa na poprawienie oczek kotki w Warszawie u specjalisty bo jeżeli nie, to nie ma sensu jej ciągać tak daleko.
Kotka gdyby miała zabieg u nas na miejscu to nie wróci już na dwór.
Kochana Anielko, proszę poczekaj do jutra na ostateczną decyzję co do kotki.