a co słychać u Mantry?
belize pisze:przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale miałam trochę zakręcony okres w życiu, choć to żadna wymówka i w ogóle nie powinnam się tłumaczyć. biję się w pierś.
belize pisze:Mantra jest nadal u nas, jest coraz śmielsza w kontaktach z psami a i one chyba trochę zaczęły ją akceptować w swoim stadzie
belize pisze:Co do sterylki to przyznam się że jeszcze jej nie zrobiliśmy. Powód: brak funduszy. ... Odkładamy sterylkę też dlatego, ze kotka nie wychodzi na dwór i nie ma styczności z innymi kotami.
belize pisze:Oczywiście kotka nadal szuka domku dla siebie. .... Inna sprawa, może ktoś powiedzieć że to podejście egoistyczne, czasami jeździmy z sukami na zawody, najczęściej są one 2-dniowe a wtedy nie będę miała z kim zostawić kotki. W domu jej nie zostawię na dwa dni samą, na hotel mnie nie stać, na rodzinę nie mogę liczyć a znajomych to raczej ma psiarzy. Niestety tak się sprawa przedstawia. Oczywiście kotki też nie wyrzucę na ulicę więc póki co zwyczajnie ja nie będę wyjeżdżać.
belize pisze:Jednak może teraz ktoś miałby miejsce dla Mantry w swoim domu.
)
.gif)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości