^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 16:05 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

bazarek do hopsania, kto ma czasami chwilkę niech pomoże podnosić, viewtopic.php?f=20&t=132479&p=7902957#p7902957
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Śro sie 31, 2011 16:13 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Cudak1 pisze:Złapałam dziś w lesie kota. Koczował przy asfalcie ok tygodnia, jak nie więcej. Podobno był tam jeszcze jeden kot, ale został przejechany przez samochód.
Kocur oswojony, chudy, biały w czarne łatki, na moje oko ma ok 2 lat (może mieć i więcej, ale raczej jest młody).
W tej chwili siedzi w klatce i bardzo jest z tego powodu niezadowolony. Szukam dla niego bardzo PILNIE DT.

Pilnie, bo jestem w trakcie przeprowadzki i naprawdę nie mam czasu się nim zajmować.
Jutro będę w Szczecinie. Gdyby jakimś cudem udało się do jutra, do południa znaleźć mu DT, nie będzie problemu z jego dowozem do Szczecina.
Bardzo proszę o pomoc dla niego, bo nie wiem sama co mam z nim zrobić.

Jest jeszcze jeden. Kociak ok 5 tygodniowy. Ktoś mi go przyniósł, podobno wyrzucony, drugiego zagryzły psy.
Do wieczora muszę mu coś znaleźć, inaczej będzie musiał wrócić na miejsce, w którym został wyrzucony.

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Śro sie 31, 2011 18:26 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Wiecie co ja to mam szczeście 8O . Znalazłam (a jakże) po śmietnikiem (!!) super torbę a w niej 6 par nowych "exclusiv" butów, 3 pary exta szpilek firmy Jennifer, super baleriny skórzane, klapki japonki Inblu i kapcie skórzane góralskie 8O :lol: Szpile chodzą tak po 200zł...Matko co ja mam z tymi śmietnikami. Ktoś wystawił bo małe rozmiary tak 36-37. Już rozdałam szpile (dziecko zakosiło baleriny). Zostały jeszcze klapki Inblu (37) i kapcie góralskie skórzane futrzaste (chyba 38-39) ciepłe. Noramlnie kocham śmietniki!
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Śro sie 31, 2011 19:33 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Wow 8O Chyba muszę czasami zajrzeć na te Twoje ekskluzywne śmietniki. Szkoda tylko, że nie moje rozmiary, ale zawsze można przecież przymierzyć i sprawdzić :mrgreen: Bazarek zrobiłyście super i bardzo szybko, jestem pod wrażeniem :ok:

Cudak1 - jak tam kot? Masz go w domu? Dawaj foty, może akurat ktoś przyuważy :ok:

Sebriel - jutro rozpoczęcie roku, rozpuścić nieoficjlanie wici wśród uczniów o Tymonie? Bo kić nadal się nie znalazł? :( Możesz mi wysłać plakat ze zdjęciami na maila
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Śro sie 31, 2011 19:37 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Poważnie pytam, chce ktoś kapcie na zimę, takie z grubym futrem do kostki, mrozy idą..., dla mnie za duże...Przecież ja pod tymi zsypami już tyle rzeczy znalazłam, majątek - komplety pościeli nowe, torebki, buty, porcelanę, nowe segregatory i skoroszyty, paski, smycze...Ludziom się w d...poprzewracało. Taki biedny kraj.....
Obrazek

agajwg

Post » Śro sie 31, 2011 19:44 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg SZOK!

olusiak81 pisze:Bazarek zrobiłyście super i bardzo szybko, jestem pod wrażeniem :ok:

Dostałam zdjęcia i opisy, więc reszta to była tylko formalność :)

olusiak81 pisze:Cudak1 - jak tam kot? Masz go w domu? Dawaj foty, może akurat ktoś przyuważy :ok:

Maleńki już bezpieczny, mam nadzieję, że na zawsze....... a stary chyba pójdzie do portu, bo innych perspektyw nie ma.

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt wrz 02, 2011 19:48 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

A koci Szczecin śpi czy do Bydgoszczy się przeniósł? :lol:
Obrazek

agajwg

Post » Pt wrz 02, 2011 19:54 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

olusiak81 pisze:
Sebriel - jutro rozpoczęcie roku, rozpuścić nieoficjlanie wici wśród uczniów o Tymonie? Bo kić nadal się nie znalazł? :( Możesz mi wysłać plakat ze zdjęciami na maila

Bardzo bym prosiła, wyślę priva za chwilę
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie wrz 04, 2011 14:26 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:A koci Szczecin śpi czy do Bydgoszczy się przeniósł? :lol:

ja osobiście zaczęłam nową pracę i tak ze dwa miesiące będę nieprzytomna póki się nie ogarnę....ale czytam ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie wrz 04, 2011 18:14 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Obrazek

agajwg

Post » Nie wrz 04, 2011 18:28 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Zaginął mi kolejny kot :cry: Pędzel.
Nie wiem już, co sie dzieje :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie wrz 04, 2011 18:48 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Sebriel, a sąsiadom też zaginęły koty? Może ktoś truciznę gdzieś wykłada? No bo to dziwne jest, że w tak krótkim czasie zaginęły 2 koty.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie wrz 04, 2011 18:52 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

zadzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji kotki, szuka jak najmniejszej, bo zabrała z podwórka kotkę 4-miesięczną i ona siedzi pod szafą i żadnej z niej pociechy nie ma. :twisted: Nic nie robią, żeby kotkę oswoić więc wymienią ją na młodszy oswojony model a kotka spod szafy wyląduje na ulicy. :?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie wrz 04, 2011 19:44 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Przepraszam za wtręt, ale ode mnie żadnego kota by nie dostała. A jak ten nowszy model na który wymieni, też się "popsuje", to co zrobi ? Znów go wymieni ? Kurczę, ludziska chyba sobie mózgi powyciągali . . . .

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie wrz 04, 2011 20:02 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:zadzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji kotki, szuka jak najmniejszej, bo zabrała z podwórka kotkę 4-miesięczną i ona siedzi pod szafą i żadnej z niej pociechy nie ma. :twisted: Nic nie robią, żeby kotkę oswoić więc wymienią ją na młodszy oswojony model a kotka spod szafy wyląduje na ulicy. :?

Do mnie również dzwoniła, wylądowała na czarnej liście. A pochwaliła się kocurem, którego wyrzuciła bo znaczył jeszcze kilka dni po kastracji? :roll:
Chciała 5 tygodniową ale nie zasługuje na żadnego. Zwłaszcza, że przed domem ponoć ma 20 kotów....

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

[poprzednia][następna]