Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:Złapałam dziś w lesie kota. Koczował przy asfalcie ok tygodnia, jak nie więcej. Podobno był tam jeszcze jeden kot, ale został przejechany przez samochód.
Kocur oswojony, chudy, biały w czarne łatki, na moje oko ma ok 2 lat (może mieć i więcej, ale raczej jest młody).
W tej chwili siedzi w klatce i bardzo jest z tego powodu niezadowolony. Szukam dla niego bardzo PILNIE DT.
Pilnie, bo jestem w trakcie przeprowadzki i naprawdę nie mam czasu się nim zajmować.
Jutro będę w Szczecinie. Gdyby jakimś cudem udało się do jutra, do południa znaleźć mu DT, nie będzie problemu z jego dowozem do Szczecina.
Bardzo proszę o pomoc dla niego, bo nie wiem sama co mam z nim zrobić.
olusiak81 pisze:Bazarek zrobiłyście super i bardzo szybko, jestem pod wrażeniem![]()
olusiak81 pisze:Cudak1 - jak tam kot? Masz go w domu? Dawaj foty, może akurat ktoś przyuważy![]()
olusiak81 pisze:
Sebriel - jutro rozpoczęcie roku, rozpuścić nieoficjlanie wici wśród uczniów o Tymonie? Bo kić nadal się nie znalazł?Możesz mi wysłać plakat ze zdjęciami na maila
agajwg pisze:A koci Szczecin śpi czy do Bydgoszczy się przeniósł?
e-dita pisze:zadzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji kotki, szuka jak najmniejszej, bo zabrała z podwórka kotkę 4-miesięczną i ona siedzi pod szafą i żadnej z niej pociechy nie ma.Nic nie robią, żeby kotkę oswoić więc wymienią ją na młodszy oswojony model a kotka spod szafy wyląduje na ulicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia i 689 gości