Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogonia pisze:Erin pisze:Też mnie strzeliło![]()
![]()
![]()
Za kiciunię
erin kofanie zawsze mozna na Ciebie liczyc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toz-police pisze:No wlasnie mnie to tez martwi, ze ona dostaje juz 2 tyg. sterydy, jakis antybiotyk i cos tam jeszcze ( nazwy wpisze jutro bo wszystko jest w siedzibie ). Tak naprawde to weci lecza Basiule teraz na chybil trafil, oni nie wiedza co jej jest. Nawet nikt nam nie powiedzial zeby podawac jej cos oslonowo na watrobe.
Nemi pisze:toz-police pisze:No wlasnie mnie to tez martwi, ze ona dostaje juz 2 tyg. sterydy, jakis antybiotyk i cos tam jeszcze ( nazwy wpisze jutro bo wszystko jest w siedzibie ). Tak naprawde to weci lecza Basiule teraz na chybil trafil, oni nie wiedza co jej jest. Nawet nikt nam nie powiedzial zeby podawac jej cos oslonowo na watrobe.
Nasz pies przy leczeniu kuracji sterydowo-antybiotykowej dostawał leki osłonowe na wątrobę, żołądek i probiotyk, żeby zachować florę bakteryjną. To bardzo ważne, a weci z reguły o tym zapominają. Trzymam kciuki za diagnozę - leczenie już pójdzie z górki
Mruczeńka1981 pisze:KS może pomóc, ale potrzebny będzie opis i zdjęcia na allegro. Myślę,że ludzie sypną groszem.
sylwia637 pisze:Mruczeńka1981 pisze:KS może pomóc, ale potrzebny będzie opis i zdjęcia na allegro. Myślę,że ludzie sypną groszem.
Mamy juz projekt opisu na allegro i zdjęcia. ale jak kocia skarbonka wystawi allegro? jestem tu nowa wiec nie wiem za bardzo jakie zasady tu działaja:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości