Dobrze wiedzieć. Ale jeśli są nowe, mam nadzieję, że są ok?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AprilRain pisze:nie rozumiem Twojego ataku.
zapytalam jasno w czym problem - w tym ze kamienica jest zabytkowa i chodzi o zgode odpowiednich sluzb czy o odleglosc do balkonu. zaoferowalam pomoc w razie gdyby problemem byla druga opcja, powolujac sie na podobna sytuacje u mnie i na fakt, ze rozwiazanie nie bylo standardowe. gdy uzyskalam informacje odeslalam do zdjec.
Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi odechciewa sie byc zyczliwym i oferowac pomocy.
Rotbart pisze:AprilRain pisze:Przepraszam, źle zrozumiałem Twoje wcześniejsze posty, nie doczytałem, coś umknęło i głupio wyszło, jeszcze raz przepraszam.
wiewiur pisze:Ten wątek ma Was przekonać do zabezpieczenia balkonu. Więc próbuję:
viewtopic.php?f=1&t=132285
to dzisiejsza sprawa, poczytajcie.
Rotbart pisze:Mam pytanie do posiadaczy zabezpieczeń z siatki rybackiej lub żyłkowej, czy mruczki próbują na nią wchodzić? i może ktoś wie gdzie ewentualnie można kupić taką drobną siatkę sznurkową...
selya pisze:a ja po przeczytaniu wielu wątków chciałabym się dowiedzieć jakie siatki udało się kotom poprzegryzać i poprzedzierać a jakie są bezpieczne?
Kazia pisze:Siatka z Korszy, przegryzana już wiele razy (dziurki zabezpieczam). Dla moich kotów zupełnie się nie sprawdziła.
Jednak przypuszczam, że problem leży w kotach, nie w siatce. Moje są z tych gryzących wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], teesa i 81 gości