Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 20:17 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Fasolko, Józia to ta kotka sąsiadki.
Szaleństwo Dużej się pogłębia, coś tam marudzi, ze jutro może przynieść zająca, jeszcze tego nam tylko brakowało :evil:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sie 19, 2011 21:17 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ło matko, kciuki ogromne, żeby mamusia wróciła :ok: i żeby go jakiś kot nie dopadł :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sie 19, 2011 21:21 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Primo: kotka [i]podobna [\i] do kotki sasiadki :mrgreen:
Secundo: :strach: matkoicórko jeszcze zajac :strach:
kciuki jak Everest
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt sie 19, 2011 22:33 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Cała masa kciuków i ciepłych myśli
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt sie 19, 2011 23:33 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Co za maleńkie biedactwo :(
Kciuki mocno mocno mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt sie 19, 2011 23:37 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

O matko :( Kciuki ogromne, biedny malec :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob sie 20, 2011 5:40 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Biedne malenstwo...

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Ostatnio edytowano Sob sie 20, 2011 5:46 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 20, 2011 5:41 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki, chyba podziałało.
Byłam sprawdzić czy mamusia zajączkowa przyszła po malutkiego zajączka.
Małego nie ma w miejscu gdzie go zostawiliśmy i gdzie był jeszcze wczoraj wieczorem, gdy sprawdzałam czy bachorki znów go nie zabrały. Na wszelki wypadek wymacałam wszystkie okoliczne kępki traw, ale nie ma dzieciaka [jak ktoś to widział, to na bank uznał mnie za nienormalną i pewnie do tej pory nie może wstać, bo padł ze śmiechu jak zobaczył przed szóstą rano dorosłą babę raczkującą po trawie macając ją :roll: ]
Według tego, co wyczytałam w necie i usłyszałam od tych, co wiedzą coś o zającach, oznacza to, że mamuśka przyszła do małego i przeprowadziła go w bezpieczne miejsce [według niej bezpieczne].
Bardzo się z tego cieszę, bo przy mamie ma szansę wyrosnąć na pięknego zająca, ale w głowie też czai się myśl, że może to nie mama a jakiś pies go dopadł, lub nierozważny człowiek zabrał.
Mam nadzieje, że odnosząc go wczoraj na miejsce uratowałam mu życie a nie skazałam na śmierć głodową lub w paszczy psa.
Spróbuje jeszcze w poniedziałek dodzwonić się do pewnej Pani specjalistki od zająców i dopytać, czy dobrze zrobiłam, odnosząc maluszka po takim czasie na jego miejsce.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob sie 20, 2011 5:50 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Duza od Ptacha :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 20, 2011 7:37 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptachu, nie możesz gdzieś tam zadziałać, żeby sklonowali Twoją Dużą i byłoby takich więcej?
:piwa:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Sob sie 20, 2011 8:52 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Coś Ty, człowiek go już nie zabrał, nie wierzę w to. Dorośli znowu nie tacy do zabierania. Oby to jego mama go wzięła :ok:
Ptachu, Duże nigdy się nie naprawią na normalnych ludzi :roll:
Nawet Pralcia już to wie.
Oby tylko nie zaczęła Ci przynosić różnych zwierząt, bo nawet pakowanie się nie pomoże. Co my, biedaki, możemy spakować i dokąd pójść. Miseczkę, saszetkę, a gdzie woda, gdzie kuwetka i żwirek, gdzie nasz własny dom :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 22, 2011 8:17 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptachu, rozpakowałeś walizeczkę?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 22, 2011 9:48 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptachu, chyba sobie nie poszedłeś??? :strach:
P
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon sie 22, 2011 10:53 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Ptach, co z Tobą, kotpel?!
Badyl
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon sie 22, 2011 16:38 Re: Ptachu 3. Bardzo potrzebne kciuki, trzymajcie mocno !!!

Iwciu, nie znam Łodzi, więc nie umiem umiejscowić zaginionego kota
:( zobacz
viewtopic.php?p=7864103#p7864103
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]