Nie jest Wam szkoda pomocy, jaką możecie otrzymać dzięki miau? Czy dla 11 tysięcy warto to zaprzepaszczać? Nawet nie dla 11 tysięcy, dla samej możliwości ich wygrania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiakom pisze:Dobry wieczór. Głosowałam na Konin w ankiecie wewnętrznej, ale w KV głosuję zgodnie z ustaleniami.
Nie jest Wam szkoda pomocy, jaką możecie otrzymać dzięki miau? Czy dla 11 tysięcy warto to zaprzepaszczać? Nawet nie dla 11 tysięcy, dla samej możliwości ich wygraniaWygrana może będzie, może nie, a kwas pozostanie
Gibutkowa pisze:kasiakom pisze:Dobry wieczór. Głosowałam na Konin w ankiecie wewnętrznej, ale w KV głosuję zgodnie z ustaleniami.
Nie jest Wam szkoda pomocy, jaką możecie otrzymać dzięki miau? Czy dla 11 tysięcy warto to zaprzepaszczać? Nawet nie dla 11 tysięcy, dla samej możliwości ich wygraniaWygrana może będzie, może nie, a kwas pozostanie
Kasia a konkretnie jaką pomoc?
cynamon i wanilia pisze:a niech nie lubi, byleby kociaki wykarmiła... mam nadzieję, że będzie wysterylizowana i wypuszczona a nie skazana na białaczkę i inne choróbska okraszone więzieniem...
Ag_konin pisze:cynamon i wanilia pisze:a niech nie lubi, byleby kociaki wykarmiła... mam nadzieję, że będzie wysterylizowana i wypuszczona a nie skazana na białaczkę i inne choróbska okraszone więzieniem...
Taki jest plan, tylko żeby te kotki wykarmiła, bo w pierwszym momencie uciekła z dala od nich.
Ag_konin pisze:Po pierwsze koteczka jest dzika i była wielka łapanka na balkonie, bije, gryzie i nie daje się dotknąć, więc nie ma szans. Po drugie mają swoje posłania, na których były razem wczoraj i mam nadzieję, że jednak się nimi zaopiekuje. Bo jak nie to nie wiem co zrobimy...
kasiakom pisze:Gibutkowa pisze:kasiakom pisze:Dobry wieczór. Głosowałam na Konin w ankiecie wewnętrznej, ale w KV głosuję zgodnie z ustaleniami.
Kasia a konkretnie jaką pomoc?
Najbardziej oczywiste rzeczy jakie w pierwszej chwili przychodzą mi do glowy to bazarki, wątki poszczególnych kotów, wątek schroniska, ogłoszenia w adopcjach, pozyskiwanie sympatyków, być może wolontariuszy.
Zresztą gdyby nie było korzyści z uczestniczenia w tym forum nikogo by tutaj nie było.
kasiakom pisze:Dobry wieczór. Głosowałam na Konin w ankiecie wewnętrznej, ale w KV głosuję zgodnie z ustaleniami.
Malk pisze:każdemu jest ciężko, jeśli jednak byście teraz odpuścili za 2 miesiące pewnie całe forum by poparło Konin
mimbla64 pisze:Czuję ogromną sympatię do Schroniska w Koninie przede wszystkim ze względu na to, co widać na forum, że osoby tam pracujące i wolontariusze jakoś ze schroniskiem związani starają się wyadoptowywać koty. Ale to co robiecie teraz jest bardzo nieuczciwe. Szczególnie, że agitację prowadzicie tutaj na miau, gdzie istnieje zasada głosowania na wspólnego kandydata. Dlaczego to robicie?
Gibutkowa pisze:mimbla64 pisze:Czuję ogromną sympatię do Schroniska w Koninie przede wszystkim ze względu na to, co widać na forum, że osoby tam pracujące i wolontariusze jakoś ze schroniskiem związani starają się wyadoptowywać koty. Ale to co robiecie teraz jest bardzo nieuczciwe. Szczególnie, że agitację prowadzicie tutaj na miau, gdzie istnieje zasada głosowania na wspólnego kandydata. Dlaczego to robicie?
Dziwne że dopiero teraz ta ogromna praca jest zauważana, wcześniej jakoś cichutko o tym byłoI jeszcze raz - nie "robicie". Ja robię z grupą moich własnych prywatnych (zewnętrznych) znajomych, a kto się chce przy okazji przyłączyć to się przyłącza.
A poczuciem sympatii nie nakarmi się zwierzaków. Szkoda że jednym ta sympatia jest okazywana wiele razy z rzędu a niektórym tylko wtedy jak się wyłamią (pomijając fakt że jak pisałam to moja inicjatywa). Gdyby nie to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu schroniska w Koninie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 165 gości