Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Jakby się uczyły, to by za prosto było![]()
Drapek stwierdził, że pod kołdrą jednak nie jest fajnie, ale fajnie jest się do człowieka przytulać. Co się chłopak nakombinował, żeby choć kawałek mojej osoby dopaść, jak mu się nie dałem, to się obraził i poszedł sobie do transporterka, tylko się podniosłem, już chłopak siedział mi na kolanach i mruczał
magdaradek pisze:ale z niego fajny przytulak.
Szybko robić mu ogłoszonka znajdzie dom w trymiga!!!![]()
![]()
Myszolandia pisze:Satyr77 pisze:Jakby się uczyły, to by za prosto było![]()
Drapek stwierdził, że pod kołdrą jednak nie jest fajnie, ale fajnie jest się do człowieka przytulać. Co się chłopak nakombinował, żeby choć kawałek mojej osoby dopaść, jak mu się nie dałem, to się obraził i poszedł sobie do transporterka, tylko się podniosłem, już chłopak siedział mi na kolanach i mruczałmagdaradek pisze:ale z niego fajny przytulak.
![]()
buhaha,jak tak będzie cały czas,to ogłoszenia mogą być zbędne![]()
![]()
![]()
![]()
Drapek Słodziński
Myszolandia pisze:Satyr77 pisze:Jakby się uczyły, to by za prosto było![]()
Drapek stwierdził, że pod kołdrą jednak nie jest fajnie, ale fajnie jest się do człowieka przytulać. Co się chłopak nakombinował, żeby choć kawałek mojej osoby dopaść, jak mu się nie dałem, to się obraził i poszedł sobie do transporterka, tylko się podniosłem, już chłopak siedział mi na kolanach i mruczałmagdaradek pisze:ale z niego fajny przytulak.
![]()
![]()
![]()
![]()
Drapek Słodziński
kiche_wilczyca pisze:Myszolandia pisze:Satyr77 pisze:Jakby się uczyły, to by za prosto było![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drapek Słodziński
nie insynuuj, nie insynuuj, bo Ci tego słodziaka w poniedziałek przywieziemy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości