Czy będą jeszcze takie zielone pufki?

Moderator: Moderatorzy
justyna p pisze:A ja zgłaszam, że Henrysia zakochała się w pufce!!! Ale jest problem. Zakochał się też Chrobotek i wypycha Henrysię![]()
Czy będą jeszcze takie zielone pufki?
Jest Twojafoczka.skoczka pisze:To ja nr 8 poproszę.
Widzisz,uśmiałam się,bo zastanawiałam się nawet czy jest sens w to się bawić,bo pewnie i tak nikt nie zwróci uwagi - a tu proszę! Trzeba było od razu mówić,że szyjeszjustyna p pisze:Dziś odebrałam moją pufkę. Ośwadczam, że jest to jedna z piękniejszych rzeczy jakie kupiłam na bazarkuCałe popołudnie podziwiam wykonanie
![]()
Sama szyje więc nie umknęły mi precyzyjne wykończenia na końcach zameczka
justyna p pisze:To może odwrócić kolory? Tzn jako podstawowy ten w kropki a na bok gładki? I łapka gładka. W ten sposób wystarczy materiału a ja będę miała komplecikTylko zastanawiam się czy może tym razem pułka prostokątna, to bym miała dla Henryczki na parapet
Pomyślę i odezwę się, ok?
Szyję ale też mało ostatnio, czasu brak. I nie jakoś profesjonalnie, żeby nie byłoTak dla siebie. Albo na zabazek
passa pisze:justyna p pisze:AprilRain - wybrałaś pufki,które są nieco większe i wyższe od standardowych,zawierają też wiecej granulatu. Teraz pytanie: czy chcesz cały zestaw nr 2 czy mam osobno wycenić pufę? Oraz czy w czarnej życzysz sobie zdejmowanego pokrowca czy niekoniecznie (różnica w cenie: 25 i 33 zł). No i jaki ma być kolor aksamitki,bo przecież aksamitka to podstawa
DobrzeAprilRain pisze:poprosze caly zestaw 2, poslanko bedzie na prezent dla kotow rodzicow,a pufka dla moich
a czarna poprosze w pokrowcu a blekitna aksamitka...
Tak,potrzebuję wymiarów i informacji o wyglądzie - czy też taka wyższa ze wstawką po bokach,czy zapinana na zamek czy niekoniecznie,jednostronne czy dwustronne (pod spodem może być to samo co na górze lub po prostu zwykła satyna),itd.dolabra pisze:passa,
a czy można zamówić prostąkątne u Ciebie?
passa pisze:DobrzeAprilRain pisze:poprosze caly zestaw 2, poslanko bedzie na prezent dla kotow rodzicow,a pufka dla moich
a czarna poprosze w pokrowcu a blekitna aksamitka...![]()
Widzę,że licytujesz też kulki,więc zaczekam do jutra wieczór,zrobię podsumowanie i prześlę dane do wpłaty.Może tak być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości