Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 9:57 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lip 20, 2011 11:31 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

milena88 pisze:zrobiłam malutki bazarek viewtopic.php?f=20&t=130564&p=7730981#p7730981 :kotek:

Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale my właśnie świętujemy spłacone długi i to że na jakiś czas mamy pieniążki na dalsze leczenie :dance: :dance: :dance:
Proszę przekaż dochód z bazarku na inne potrzebujące koty :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lip 20, 2011 11:51 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

OK, :ok: niech będzie dla innych koteczków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lip 20, 2011 14:46 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

No to odpinam Broszkę, ale zaglądam nadal :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw lip 21, 2011 8:28 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Conchita pisze:No to odpinam Broszkę, ale zaglądam nadal :)

Serdecznie zapraszamy do zaglądania :D
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 21, 2011 8:44 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Broszka pisze:
Conchita pisze:No to odpinam Broszkę, ale zaglądam nadal :)

Serdecznie zapraszamy do zaglądania :D
Obrazek

lubię czarne :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw lip 21, 2011 8:53 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Ja uwielbiam rude ale nigdy nie było mi dane przygarnąć rudości :wink:
Za to czarnuszków u mnie pod dostatkiem i to nie żebym jakoś specjalnie o to zabiegała - same się pojawiły na naszej drodze :)
Obecnie z pięciu rezydentek cztery są czarne :D
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 21, 2011 9:24 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Broszka pisze:Obrazek

No szok! ... kota podmienili jak nic 8O Aż nie mogę uwierzyć, że Broszka już taka duża i jakby mniej pucułowata na pyszczku :ok:
Cieszę się, że sprawy zaczęły się pomyślnie układać :D

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lip 21, 2011 9:30 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Dzień dobry
Obejrzeliśmy zdjęcia. Broszka cudna :) Będziemy czytać wątek od początku, żeby mieć obraz pełen :)

TygRyszard, Bolesław i Gusto
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw lip 21, 2011 10:20 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Willow_ pisze:
Broszka pisze:Obrazek

No szok! ... kota podmienili jak nic 8O Aż nie mogę uwierzyć, że Broszka już taka duża i jakby mniej pucułowata na pyszczku :ok:
Cieszę się, że sprawy zaczęły się pomyślnie układać :D

A jaka ja jestem zszokowana :mrgreen: :lol:
Przywyczaiłam się do karłowatej maleńkiej Broszeńki i ostatnio codziennie przecieram oczy ze zdumienia 8O
Nie do wiary ale Broszka waży już w okolicach 3kg i wygląda na to że to nie koniec, bo z wyglądu nadal jest niepropocjonalna tzn ma grube długie tylne łapy i malutki szczuplutki pyszczek... Dlatego zmieniłam w tytule wątku karzełka na Broszkę bo co jak co, ale karzełkiem to ona jednak nie jest - od sterylki podwoiła wagę i wielkość (najbardziej wystrzeliła ostatnio po drugiej serii zylexis) :ok:

Ale martwi mnie jej niepohamowany apetyt który ma ostatnio bo po prostu obżera się do nieprzytomności i wet każe mi ograniczać jedzenie i mieszać z karmą dla otyłych :| A jak się na nią patrzy z góry to wciąż wydaje się za szczupła (zapadnięte boczki i chuda dupinka) a z kolei podwozie wydaje się bardzo sadełkowate... Nie spotkałam się nigdy z tak dziwnie zbudowanym kotem :roll:

Szkoda, że moim zepsutym aparatem nie udaje mi się zrobić zdjęć żeby to pokazać - zapisuje mi co 10 fotkę i mogę próbować ją łapać tylko jak śpi...
Ale może teraz oddam go do naprawy :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 21, 2011 10:21 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

urwiniu pisze:Dzień dobry
Obejrzeliśmy zdjęcia. Broszka cudna :) Będziemy czytać wątek od początku, żeby mieć obraz pełen :)

TygRyszard, Bolesław i Gusto

Witamy, dziękujemy i zapraszamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 21, 2011 10:31 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Broszka pisze:Ja uwielbiam rude ale nigdy nie było mi dane przygarnąć rudości :wink:
Za to czarnuszków u mnie pod dostatkiem i to nie żebym jakoś specjalnie o to zabiegała - same się pojawiły na naszej drodze :)

Ja, odkąd stałam się w sposób zupełnie nieplanowany posiadaczką czarnego kota czyli od 2,5 roku, cały czas marzyłam o posiadaniu rudego kociego futerka i prawie miesiąc temu udało mi się spełnić moje marzenie i trafił do mnie Imbirek :D
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lip 21, 2011 10:50 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Beasia pisze:
Broszka pisze:Ja uwielbiam rude ale nigdy nie było mi dane przygarnąć rudości :wink:

Ja, odkąd stałam się w sposób zupełnie nieplanowany posiadaczką czarnego kota czyli od 2,5 roku, cały czas marzyłam o posiadaniu rudego kociego futerka i prawie miesiąc temu udało mi się spełnić moje marzenie i trafił do mnie Imbirek :D

to rude cudeńko z Twojego podpisu? :love: :1luvu: :love: :1luvu:

moim marzeniem jest malutki (kilkutygodniowy) rudy chłopiec i najlepiej żeby wyrósł z niego taki olbrzym jak Rysiek (12kg) z wątku: viewtopic.php?f=1&t=129101 :D
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 21, 2011 11:06 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

Tak, Imbirek jest tym cudeńkiem z mojego podpisu :1luvu:
Zabrałam go ze sklepu zoologicznego, gdzie ludzie przynoszą kotki szukające domków. Miał ok. 6 tygodni (teraz ma ok. 2,5 miesiąca), w pierwszą noc u nas nad ranem dostał biegunki, raniutko zameldowałyśmy się z córką u weta i diagnoza prawie nas zwaliła z nóg, bo wet po obejrzeniu jego kupki podejrzewał panleukopenię i nie dawał gwarancji, że maluch przeżyje :strach: , został na cały dzień w szpitaliku, zrobili testy i na szczęście wykluczono pp, a potem po tygodniu codziennych kroplówek i serii antybiotyków maluch był zdrowiutki :) Jest fantastycznym kociakiem, kochającym kontakt z ludźmi (Trufla rzadko daje się miziać, a jeszcze rzadziej sama przychodzi na kolana :? ), uwielbia być noszonym, pieszczonym i całowanym :1luvu:

Może na Twojej drodze też kiedyś tanie rudy maluch :) :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lip 21, 2011 11:25 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach- wet spłacony :)

W KAN Radomsko: viewtopic.php?f=13&t=129088 domu szuka mily rudasek, z tri towarzyszką zycia albo bez niej, nie mają lokalu :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]