Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milena88 pisze:zrobiłam malutki bazarek viewtopic.php?f=20&t=130564&p=7730981#p7730981
Broszka pisze:Conchita pisze:No to odpinam Broszkę, ale zaglądam nadal
Serdecznie zapraszamy do zaglądania
Broszka pisze:
Willow_ pisze:Broszka pisze:
No szok! ... kota podmienili jak nicAż nie mogę uwierzyć, że Broszka już taka duża i jakby mniej pucułowata na pyszczku
![]()
Cieszę się, że sprawy zaczęły się pomyślnie układać
urwiniu pisze:Dzień dobry
Obejrzeliśmy zdjęcia. Broszka cudnaBędziemy czytać wątek od początku, żeby mieć obraz pełen
TygRyszard, Bolesław i Gusto
Broszka pisze:Ja uwielbiam rude ale nigdy nie było mi dane przygarnąć rudości![]()
Za to czarnuszków u mnie pod dostatkiem i to nie żebym jakoś specjalnie o to zabiegała - same się pojawiły na naszej drodze![]()
Obecnie z pięciu rezydentek cztery są czarne
Beasia pisze:Broszka pisze:Ja uwielbiam rude ale nigdy nie było mi dane przygarnąć rudości![]()
Za to czarnuszków u mnie pod dostatkiem i to nie żebym jakoś specjalnie o to zabiegała - same się pojawiły na naszej drodze![]()
Obecnie z pięciu rezydentek cztery są czarne
Ja, odkąd stałam się w sposób zupełnie nieplanowany posiadaczką czarnego kota czyli od 2,5 roku, cały czas marzyłam o posiadaniu rudego kociego futerka i prawie miesiąc temu udało mi się spełnić moje marzenie i trafił do mnie Imbirek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości