Ja bym jeszcze zmieniła tytuł wątku. Ale nie mam pojęcia na jaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KasiaF pisze:kamari pisze:
To jak ja się w końcu nazywam
Skołowane Maleństwo![]()
![]()
Wśród propozycji były m.in. Pysia, Coco, Aksamitka, Dobrosia i Iskierka.
Wszystkie te imiona mają w sobie wiele uroku i poezji.
Myślę jednak, że Luiza, jako osoba najbardziej zaangażowana w ratowanie Maleńkiej, powinna mieć decydujący głos.
Z decyzją nie ma co zwlekać, gdyż trzeba zacząć działać.
Kiciunia nie może być bezimienna, bo przecież Foczka - mimo całej miłości dla tych zwierzaczków - nie jest dobrym imieniem dla kotka z takim urazem...
Iza124 pisze:
A w ogóle, to pozwólcie przywrócić się do porządku i głównego problemu, ochłońcie z tym imieniem - bardziej pożądane jest skupienie się na szansach Foczki, szukaniu rozwiązania i pomocy jej, oraz dalszych obserwacjach, diagnozach i rokowaniach może innych lekarzy. I nic na siłę, choć czas w neurologii goni, chyba.
Apeluję o odłożenie ewentualnej zmiany imienia na później, bo to pryszczyk.
vill_ pisze:Już pisałam na Fb, ale napiszę wam jeszcze tu
bardzo was proszę o przemyślenie doktor Hanusz http://www.lecznica.zgora.pl/index1.html
jest naprawdę genialna, ma full wypasiony sprzęt, świetny szpitalik, specjalizację z chirugii (i wciąż się dokształca), a przede wszystkim - masę innych uzdolnionych i wyspecjalizowanych lekarzy do pomocy. To naprawdę funkcjonuje jak mały szpital. I podejmuje się najgorszych, beznadziejnych przypadków - w moim przypadku zawsze z powodzeniem (suczka z zaawansowanym ropomaciczem - jeden wet już chciał usypiać, telefon do Hanusz - kazała biegiem ją przywozić na operację, bo bez niej nie miałaby szans na pewno - i co? pies jak nowy! a to tylko jeden przypadek)
Wyślijcie im mailem rezonans i zadzwońcie, tam naprawdę są ludzie skłonni do pomocy i podejrzewam, że mogliby wam obniżyć koszty związane z małą.
Uważam, że tam naprawdę możecie dostać to czego potrzebuje Maleńka - pomoc i walkę o nią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 62 gości