Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
elinka pisze:Pojawiła się szansa na transport Kreseczki do W-wy 11 lipca. Wcześniej jednak szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przed tymczasowej u Kalla. Czy znacie kogoś z W-wy, kto mógłby tę wizytę przeprowadzić?
elinka pisze:na pewno to zrobię, ale na razie ciągle czekam na odpowiedź od kalla o potwierdzeniu zgody na przeprowadzenie u niej wizyty
Zofia&Sasza pisze:Przepraszam, nie chcę być złośliwa, ale czy w stodole do której miałaś odwieźć małą też zamierzałaś przeprowadzać "wizytę"?Kalla tymczasowała kociaki z Palucha i myślę, że wystarczy zapytać o nią forumowiczów, którzy mieli z nią kontakt...
elinka pisze:Niestety, zaczęły się wakacje, wkrótce wyjeżdżam. Jeżeli do tego momentu nie znajdę czegoś dla Kreseczki to będę musiała ją odwieźć na wieś, a to oznacza powrót na strych i perspektywę pożarcia przez psy. Szkoda zmarnować tego kociaka, Kreseczka już się oswoiła i przyzwyczaiła do towarzystwa człowieka. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT/DS. Sprawa jest pilna, zostało naprawdę mało czasu.
ASK@ pisze:elinka pisze:Niestety, zaczęły się wakacje, wkrótce wyjeżdżam. Jeżeli do tego momentu nie znajdę czegoś dla Kreseczki to będę musiała ją odwieźć na wieś, a to oznacza powrót na strych i perspektywę pożarcia przez psy. Szkoda zmarnować tego kociaka, Kreseczka już się oswoiła i przyzwyczaiła do towarzystwa człowieka. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT/DS. Sprawa jest pilna, zostało naprawdę mało czasu.
Też nie chcę być złośliwa ale sama napisałaś powyższe. Więc Z&S nie dziwię się,ze zadała takie a nie inne pytanie.
Podkreślenie moje.
kalla pisze:Nie mam nic przeciwko wizycie, jednak wolałabym na tymczas kociaka, który naprawdę potrzebuje domu i nie ma się gdzie podziać. Mam obecnie trzy swoje koty, z tego dwa adptowane z miau. Koteczkę Kiarę adoptowałam prawie sześć lat temu z miau. W tamtym roku dołączyła do niej kotka Luna i kot Kuba, również adptowany z miau. W miedzyczasie miałam sześć kociaków na tymczas, więc już jakieś doświadczenie mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości