Moderator: Estraven
Avian pisze:Tiramisu .... <ikonka z językiem do ziemi>
casica pisze:Właśnie dzwoniła CC, ufff.
Rysia jest już po operacji, Ania przed chwilą skończyła. Masakra w pysiu okazała się gorsza niż przypuszczała. Rysia ma usunięte wszystkie ząbki, kiełki też. CC pobrała wycinek do badania, żeby była pewność co to takiego.
Antybiotyk, kroplówka, leki przeciwbólowe i osłonowo ornipural bo narkoza była bardzo głęboka.
Biedna będzie koteńka strasznie przez najbliższe dni.
Mocz też poszedł do badań, zobaczymy co tam się dzieje w pęcherzu. Tak więc Rysia po generalnym remoncie, mam tylko nadzieję, że ten drastyczny zabieg pomoże.
Hańka pisze:casica pisze:Właśnie dzwoniła CC, ufff.
Rysia jest już po operacji, Ania przed chwilą skończyła. Masakra w pysiu okazała się gorsza niż przypuszczała. Rysia ma usunięte wszystkie ząbki, kiełki też. CC pobrała wycinek do badania, żeby była pewność co to takiego.
Antybiotyk, kroplówka, leki przeciwbólowe i osłonowo ornipural bo narkoza była bardzo głęboka.
Biedna będzie koteńka strasznie przez najbliższe dni.
Mocz też poszedł do badań, zobaczymy co tam się dzieje w pęcherzu. Tak więc Rysia po generalnym remoncie, mam tylko nadzieję, że ten drastyczny zabieg pomoże.
Wygłasz ode mnie ulubionego kotka cioci Hańki. Teraz może już byc tylko lepiej!
casica pisze:Dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu, co do przeciwbólowych - zobaczymy. Wszystkiego, ze szczegółami dowiem się o 18 i zaraz po powrocie napiszę. Zrobię też fotkę biednej mojej czarnulce.
Strasznie mi żal i przykro, bo ona tak się boi opuszczać dom, pewnie ze strachu, że znowu go może stracićPrzecież ktoś już ją kiedyś oddał do schronu jak niepotrzebną rzecz. Siedzę więc jak na szpilkach, a dopiero 14
![]()
Justyn dostał zadanie kupna gerberków mięsnych.
MosiuZawieszka ma wszystkie ząbki, ząbki jak perełki - i bez dziurek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 855 gości