Moderator: Estraven
Avian pisze:Tiramisu .... <ikonka z językiem do ziemi>
casica pisze:Właśnie dzwoniła CC, ufff.
Rysia jest już po operacji, Ania przed chwilą skończyła. Masakra w pysiu okazała się gorsza niż przypuszczała. Rysia ma usunięte wszystkie ząbki, kiełki też. CC pobrała wycinek do badania, żeby była pewność co to takiego.
Antybiotyk, kroplówka, leki przeciwbólowe i osłonowo ornipural bo narkoza była bardzo głęboka.
Biedna będzie koteńka strasznie przez najbliższe dni.
Mocz też poszedł do badań, zobaczymy co tam się dzieje w pęcherzu. Tak więc Rysia po generalnym remoncie, mam tylko nadzieję, że ten drastyczny zabieg pomoże.

Hańka pisze:casica pisze:Właśnie dzwoniła CC, ufff.
Rysia jest już po operacji, Ania przed chwilą skończyła. Masakra w pysiu okazała się gorsza niż przypuszczała. Rysia ma usunięte wszystkie ząbki, kiełki też. CC pobrała wycinek do badania, żeby była pewność co to takiego.
Antybiotyk, kroplówka, leki przeciwbólowe i osłonowo ornipural bo narkoza była bardzo głęboka.
Biedna będzie koteńka strasznie przez najbliższe dni.
Mocz też poszedł do badań, zobaczymy co tam się dzieje w pęcherzu. Tak więc Rysia po generalnym remoncie, mam tylko nadzieję, że ten drastyczny zabieg pomoże.
Wygłasz ode mnie ulubionego kotka cioci Hańki. Teraz może już byc tylko lepiej!
Za błyskawiczny powrot do formy i dobre samopoczucie kotki po narkozie
casica pisze:Dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu, co do przeciwbólowych - zobaczymy. Wszystkiego, ze szczegółami dowiem się o 18 i zaraz po powrocie napiszę. Zrobię też fotkę biednej mojej czarnulce.
Strasznie mi żal i przykro, bo ona tak się boi opuszczać dom, pewnie ze strachu, że znowu go może stracićPrzecież ktoś już ją kiedyś oddał do schronu jak niepotrzebną rzecz. Siedzę więc jak na szpilkach, a dopiero 14
![]()
Justyn dostał zadanie kupna gerberków mięsnych.
MosiuZawieszka ma wszystkie ząbki, ząbki jak perełki - i bez dziurek

Dzielna kocia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 659 gości