DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 11:27 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Erin-ten Brit jest chyba smaczny :catmilk: ,w każdym razie bardzo mi się podoba kolor torebki :D
a wszystkie saszetki właśnie wciągnęły kociaki na śnaidanko :D :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: także Promyś nawet nie powąchał ale przecież on już dawno nie junior :kotek: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ,zresztą on jest taki okrąglutki że powinnam go i tak odchudzać ale generalnie mój TŻ bardzo mi utrudnia odchudzanie kotów :roll: -już nawet użyłam wet.Kamila aby na Niego wpłynął i wytłumaczył że nasze koty jedzą za dużo !
Ciumola też podobno utuczyliśmy-ja tego tak na codzień nie zauważam ale chyba była chudsza jak przyszła-alareipan mówi że była szkieletorem :mrgreen: ,a teraz jest parówkową :ryk:
ja się pocieszam że naszą rolą jest ozdrowić, podpaść,oswoić, odpicować, zrelaksować i ogólnie zatrzeć wspomnienia przykrych przeżyć,a w odchudzanie niech się "bawią" DS-y.
w myśl tej zasady chyba Sznycelek też wraca do formy.. :oops: :ryk:

Dzisiaj niedziela i NIC NIE ROBIĘ !!! :D tylko 2 x po 1,5 godz karmienia i zakraplania gdzie trzeba,2 x Carlito-bomblito, no i może machnę kika-max 10 kuwetek :ryk: :ryk: :ryk: czyli... luzik :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie cze 26, 2011 12:16 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

No to się cieszę :) I będę miała na uwadze :)

Odpoczywajcie - w końcu jest niedziela :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 26, 2011 13:43 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Smartinku, na wątku Psiego Anioła na Facebooku znalazłam taką informację: "Historia Kity jest bardzo smutna. Parę dni temu umarła jej pani. Kity była niesiona dziś w torbie do naszego azylu przez sąsiada zmarłej. Przed schronem udało jej się uciec. Kity nie przeżyje na wolności, nie umie zdobywać pożywienia, zawsze mieszkała w domu, miała pełną miseczkę. Może ktoś zauważy taką kotkę błąkającą się po Falenicy lub niedaleko od niej. Może przybłąka się do czyjegoś domu.Zawiadomcie nas. Kity potrzebuje pilnej pomocy..."
Obrazek
Azyl jest niedaleko Ciebie i dlatego pozwoliłam sobie wkleić to tutaj. Gdybyś zobaczyła tę koteńkę, proszę skontaktuj się z azylem.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie cze 26, 2011 15:57 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Pozdrawiamy niedzielnie ludzi i koty :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 26, 2011 21:49 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Iwonka, wizytę mamy 18:20 :) Do zobaczenia jutro!

p.s.
kto ogarnia DT Smarti na facebooku? Tam jakieś historie o uratowanym oku Rolexa i o kotach, z którymi przyjechał...a dałabym sobie cośtam uciąć za to, że w samochodzie Małgosi był rodzynkiem ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon cze 27, 2011 11:57 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Ponieważ po raz kolejny - tym razem Notka mi skasowała post, który już wysyłałam - traktuję to jako znak z nieba, aby wrażenia i przezycia z piątkowej, najkrótszej w roku, Świętojańskiej nocy - z dt smarti pozostawić dla siebie.. :mrgreen:

dlatego tylko przywitam się z kaffką :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 27, 2011 12:05 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

O, to musiało się dziać :roll: :wink:
Cześć i czołem! :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 27, 2011 12:31 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

jamkasica pisze:Iwonka, wizytę mamy 18:20 :) Do zobaczenia jutro!

p.s.
kto ogarnia DT Smarti na facebooku? Tam jakieś historie o uratowanym oku Rolexa i o kotach, z którymi przyjechał...a dałabym sobie cośtam uciąć za to, że w samochodzie Małgosi był rodzynkiem ;)

Popuszczam wodze fantazji :ryk: :ryk: :ryk:

Bo ja zrozumiałam, że ten Bonifacy i drugi, co się tłuką, to też ze schronu :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon cze 27, 2011 12:32 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Szalony Kot pisze:
jamkasica pisze:Iwonka, wizytę mamy 18:20 :) Do zobaczenia jutro!

p.s.

Popuszczam wodze fantazji :ryk: :ryk: :ryk:

Bo ja zrozumiałam, że ten Bonifacy i drugi, co się tłuką, to też ze schronu :>

a, tak, ale nie przyjechali z Rolexem... który to z resztą już nie ma oczka ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon cze 27, 2011 13:00 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Szalony Kot pisze:Kurczaki :mrgreen:
Ja wiedziałam, że mało ogarniam. Ale żeby aż tak... :ryk:

Kocie! Kocie!

Roleksio przyjechał sam-już dawno zarasta po operacji oczka-już hasa z Syjameczką ze Szczytna :ryk: :ryk:

A Bonifacek i Filemonek przyjechali ostatnio z Palucha z Kulką zwaną dawniej Glizdą której właśnie mamy nadzieję uratować oczko zanim stanie się tak jak u Roleksia i u Ciumci. Dzis właśnie jej wizyta kontrolna w gab. dra Garncarza i się okaże jak jest..

a mój mąż wciąż śle Ci zdjęcia kociaków-podobno mu się coś nie przesyłajak trzeba i przesłało mu się ale jakieś mało fajne.Przeprasza i prosił aby Ci przekazać że c.d.n. :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon cze 27, 2011 13:14 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Ja wiem, już tam sobie z Twoim TŻetem mailuję 8)

Dzięki za wyjasnienia, no nie ogarnia człowiek... Btw ja mu mówiłam, żeby wrzucił w album na DT Smarti na fejsie, to nie, uparty taki... :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon cze 27, 2011 13:16 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Szalony Kot pisze:Ja wiem, już tam sobie z Twoim TŻetem mailuję 8)

Smarti trzymaj rękę na pulsie :ryk:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon cze 27, 2011 13:42 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Bianka 4 pisze:Smartinku, na wątku Psiego Anioła na Facebooku znalazłam taką informację: "Historia Kity jest bardzo smutna. Parę dni temu umarła jej pani. Kity była niesiona dziś w torbie do naszego azylu przez sąsiada zmarłej. Przed schronem udało jej się uciec. Kity nie przeżyje na wolności, nie umie zdobywać pożywienia, zawsze mieszkała w domu, miała pełną miseczkę. Może ktoś zauważy taką kotkę błąkającą się po Falenicy lub niedaleko od niej. Może przybłąka się do czyjegoś domu.Zawiadomcie nas. Kity potrzebuje pilnej pomocy..."
Obrazek
Azyl jest niedaleko Ciebie i dlatego pozwoliłam sobie wkleić to tutaj. Gdybyś zobaczyła tę koteńkę, proszę skontaktuj się z azylem.

oby poszła w jedynie słuszną - moją i Chatte stronę czyli w stronę lasu...wiele osób w okolicy wystawia żarełko dla kiciów,to nie miałaby problemu ze znalezieniem czegoś smacznego..
jasne że bedę uważała-zawsze uważam na kicie..

smarti

Post » Pon cze 27, 2011 13:44 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Dzięki za wyjasnienia, no nie ogarnia człowiek... Btw ja mu mówiłam, żeby wrzucił w album na DT Smarti na fejsie, to nie, uparty taki... :ryk:

Kocie-że niby Mój uparty?..ja nic nie wiem..ja tu tylko (po kiciach) sprzątam 8)

Jus87 pisze:

Smarti trzymaj rękę na pulsie :ryk:

8) ..sie rozumie ! 8)

smarti

[poprzednia][następna]