iwona66 pisze:Trwa rozmowa z prawnym opiekunem kota i ta rozmowa będzie wiążąca ,
wcześniejsza dyskusja z panią Elą czy Jolą była ,że tak napiszę do d....py.
Nie zazdroszczę zadania

Strasznie to smutne wszystko

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Trwa rozmowa z prawnym opiekunem kota i ta rozmowa będzie wiążąca ,
wcześniejsza dyskusja z panią Elą czy Jolą była ,że tak napiszę do d....py.
Lacia pisze:Myśle ze dla nich najlepszy byłby niewidomy kot bo oni mieszkają na 4 piętrze a niewidomy napewno nie wyskoczy, ani nie wypadnie,, a trójłapek albo jednooki może.
iwona66 pisze:przecież wiesz kto ,więc po co pytasz
Pętelka pisze:W przypadku Pani Eli 11 kotów to byłoby nic... Źle mnie zrozumiałaś. Misia jest zdrowa oprócz tego, że nie widzi. Szkoda, żeby kotka straciła szansę.
Lacia pisze:Okna będą zabezpieczone ale balkonu w całości się nie da. Wiadomo ze na każdego niepełnosprawnego kota trzeba uważać bardziej. ja mam niewidomego, trójłapka i jednookiego i dwa zdrowe i mniej więcej wiem jakie potrzeby mają te koty i jakie zagrożenia dla nich niesie ich kalectwo (zresztą ten mój ślepy ma taki zmysł równowagi, ze nigdy z niczego nie spadł, no raz jak biegł za ptakiem i mu się taras skończył..
Lacia pisze:hej i jak tam wiadomo czy Misia będzie do adopcji? bo nie wiem czy ja zainteresowanemu państwu przesłać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości