DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 10:32 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Ale macie przejścia, współczuję :(
A kuwetki sprowadzę, nie ma sprawy.

A jak Księciunia dziąsełka? Dobrze już?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 12, 2011 10:38 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Tylko że wszystkie foty Promysia są do kitu bo on tak kocha ludzi, że galopuje na każdy znak zainteresowania.

Może dogadamy się jeszcze na wizytę foto-kuposprzątalną tylko nie w sobotę bo Mila ma ważną wizytę u weta :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 12, 2011 10:41 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

meksykanka pisze:Tylko że wszystkie foty Promysia są do kitu bo on tak kocha ludzi, że galopuje na każdy znak zainteresowania.

Może dogadamy się jeszcze na wizytę foto-kuposprzątalną tylko nie w sobotę bo Mila ma ważną wizytę u weta :kotek:

o kurcze,szkoda :roll: :roll:

a wizyta niezbędna-do diabła z kupami :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 12, 2011 10:47 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Jak znacie kogoś jeżdżącego na trasie Świnoujście-Sosnowiec (wiem że w cholerę daleko ale tylko tam jest TDT dla jednego z kotów z meliny, która za 3 tyg. będzie burzona, więc jedyna szansa i czasu nie ma) to dajcie znać tutaj viewtopic.php?f=1&t=127453&start=180
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 12, 2011 11:00 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

ale wysłałam kilka zdjęc do kitu

Co do transportu - niezła ekwilibrystyka, ale będę pytać..
Może choć na raty... :oops: w sensie etapami
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 8:34 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Wczoraj odpadłam.....

Z wieści z dt:
jeśli chodzi o ogłaszanie szczytniakow to wet powiedział, aby na razie się wstrzymać - do momentu upływu 2 tygodni kwarantanny podczas ktorych ze zdrowych kotów mogą wyleźć choróbska i trzeba je będzie leczyć.
Maluchy mogą być pierwszy raz zaszczepione 2 tygodnie po odrobaczaniu - więc sytuacja podobna. Mam nadzieję, ze maluchy najszybciej znajdą domy więc można je będzie zacząć ogłaszać po pierwszym szczepieniu.

Natomiast można zacząć ogłaszać:
Sznycla - mimo ze będzie do adopcji po operacji ząbków, czyli za jakieś dwa tygodnie to już można robić mu ogłoszenia. Warto w nich napisać, że to dużo kota do kochania i głaskania, ze jest bardzo kontaktowy, proludzki, pieszczoch. Jest duży, ale je mało i najbardziej lubi mięso. Może być kotem na dokocenie bo lubi inne futra.
Fionka i Trusia - jako koteczki nie dzikie tylko zalęknione, potrzebujące spokoju, do domków nie zakoconych. smarti ma podstawy aby przypuszczać, że były bite, bo boją się wyciągniętej ręki.
Blusia - kontaktowa, pieszczocha, ale zazdrosna o inne koty więc też jako jedynaczka.

Ciumci na razie nie ogłaszać, bo kotucha musi wypięknieć :ryk:
Promyś - wiadomo :D :ok:

W ogłoszeniach smarti prosi o zamieszczanie jako pierwszego mojego numeru telefonu i emaila, a jako drugiego - jej.

Zostałam również upoważniona do przekazania bardzo radosnej nowiny, a mianowicie że od wczoraj CARLITO ma DS :D :D :D :D :D :D
zostaje rezydentem u smarti :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

smarti twierdzi, ze nie sądzi aby znalazł się dom który będzie robił do końca życia kotu kroplówki co drugi dzień, poza tym Carlito się świetnie dogaduje z Bellą i byłoby nie-ludzkie (a ściślej: nie-kocie :D ) ich rozdzielać.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 13, 2011 8:38 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Smarti :!: Masz nowy piękny (i czarny :!: :!: :!: :!: ) koci nabytek. :wink: Boże, jak ja kocham czarne koty. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 8:39 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

:piwa: :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 13, 2011 8:43 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

A ja wiedziałam!!!
Ha, ha
Gratulacje kocio-ludzkiej rodzince
A Carlito jest piękny i Renifer mówił, że gdyby mu nie powiedziano, że to chory kotek to wcal eby nie zgadł.
:kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 9:54 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Ja wiedziałam że tak będzie, aha-aha, ja wiedziałam że tak będzie - joł! :mrgreen:

A transport już mamy :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 13, 2011 10:27 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

No to Don Carlito z piękną Bella stworzą wspaniały koci związek :) i panowac Będa w Smartinkowej sypialni (dobrze, że Carlito już po kastracji) :ryk:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 13, 2011 12:39 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

Carlito :kotek: :1luvu: - mójci on :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

szkoda tylko że muszę się dokacać z powodu jego śmiertelnej choroby,chociaż biorąc pod uwagę jego świetne samopoczucie i to że o w ogóle życie to "śmiertelna choroba" w dodatku "przenoszona drogą płciową" to całokształt nastraja optymistycznie :D :piwa: :piwa:

W związku z rychłym zasiedleniem naszego mieszkanka przez weta mam prośbę i pytanie-czy ktoś ma lub wie,lub może się dowiedzieć,gdzie można nabyć takie ochraniacze plastikowe z gumką na buty...-bo nie chciałabym aby pan doktor musiał zdejmować buciki przed każdym wejsciem do matek karmiacych i kociaków :roll: -tak jak my to robimy...

jeśli chodzi o Coffi-na pewno są 4 kociaki ale albo mamy zwidy albo to nie koniec przychówku... :D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D

teraz pakuję grzyby i katary i jadę do weta-wszystko wskazuje na to, że od jutra już będzie dokładnie odwrotnie :D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 12:42 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Te ochraniacze to na pewno w szpitalach w automatach są, takie za 2 plny, ale to drogo, może gdzieś taniej się by udało..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 13, 2011 12:47 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

smarti pisze: Carlito :kotek: :1luvu: - mójci on :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

teraz pakuję grzyby i katary i jadę do weta-wszystko wskazuje na to, że od jutra już będzie dokładnie odwrotnie :D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Zaraz, zaraz jak odwrotnie?
To od jutra grzyby i katary będą Ciebie wiozły do weta?
Przesada!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 13:03 Re: DT Smarti 4 .....Zapraszamy !!!.....

meksykanka pisze:Zaraz, zaraz jak odwrotnie?
To od jutra grzyby i katary będą Ciebie wiozły do weta?
Przesada!

A co im zostało, jak Smarti bramy taranuje :smiech3:
pwpw

[poprzednia][następna]