Tak w zeologu - moje kicie "średnio na jeża" je piją
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:U Kubusia we wczorajszych badaniach krwi z wieczora mocznik 470 a kreatynina prawie 7. Stą jego stan - półprzytomny, ale jest zaopiekowany, pęcherz po operacji szczelny no i dużo sika. Ma leki, cóż ja mogę więcej![]()
a umieram ze strachu, nie mogę opanować napięcia mięśni i już boli mnie glowa... moje koty w szafie, Mała i Duża od wczorajszego wieczora regularnie obsikują mi przedpokój..
Marzenia11 pisze:Tiaa.... zorganizowałam, przyznaję się i biorę to na siebie, choć szczerze mowiąc to było tak, że smarti patrząc na zdjęcia kotów (ja jeszcze na tym etapie nie miałam na to odwagi) mowiła mi a ja zapisywałam numery tych, które ewentualnie może wziąć a ja miałam wybrać 4![]()
![]()
no to jej powiedziałam, zę ja nie umiem wybierać a ona na to że też nie i zostały wybrane wszystkie wskazane do selekcji.
To tez nie jest tak bezmyślnie, gdyz jedna kicia ma ds - wizyta pa z soboty wypadła ok i domek już czeka.
meksykanka pisze:Oooo, bez wątpienia zgodnie z logiką "jak się 1 wyżywi to się i 20 wyżywi" - to taka specjalna teoria kociej względności...
Fakt, że lepsza od ludzkiej bezwzględności,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1432 gości