Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 8:44 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

I ja trzymam :ok: :ok: :ok:
Tak w zeologu - moje kicie "średnio na jeża" je piją
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro maja 04, 2011 9:23 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Klara jest produkcji SM Łowicz... Możecie je nawet dostać w Realu albo Leclercu i cena niższa na pewno niż w zoologicznym :) więc może warto poszukać w jakichś hipermarketach przy okazji.

Marzeniu jak Kubusiek?? :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro maja 04, 2011 9:26 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Marzenia11 pisze:U Kubusia we wczorajszych badaniach krwi z wieczora mocznik 470 a kreatynina prawie 7. Stą jego stan - półprzytomny, ale jest zaopiekowany, pęcherz po operacji szczelny no i dużo sika. Ma leki, cóż ja mogę więcej :?: :roll: a umieram ze strachu, nie mogę opanować napięcia mięśni i już boli mnie glowa... moje koty w szafie, Mała i Duża od wczorajszego wieczora regularnie obsikują mi przedpokój..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 04, 2011 14:26 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Ja mam wielką nadzieję że Kubuś da radę :ok: :ok: :ok:

a ja za Klarę płacę po 1.70 i chyba taniej nigdzie nie ma.

Nie wiecie jeszcze że Marzenia przygotowała dla mnie na sobotę świeżutki i baaardzo wypasiony transport kiciów ze schronu w Szczytnie,który to transport Marzenia zamierza osobiście nadzorować :ok: :ok: :ok:

Troszkę mnie to deprymuje bo takiej ilości kiciów na raz jeszcze nie przyjmowałam...ale co się nie robi dla tych mruczących futerek...
jakoś trzeba będzie stawić czoła temu wyzwaniu :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

od rana wiemy że JolaJ-Duża naszej Buri walczy w lecznicy na Rolnej w Nadarzynie o zycie kotusia z Jej działek-kotuś słaniajacy się na łapkach przyszedł do Niej prosić o pomoc..

Kotek jest cały czarny,dziąsełka ma białe i krew -Jola mówi że ma prawie białą..testy wykluczyły Fip i białaczkę..
Jola zdecydowała się na transfuzję i ratowanie kotka za wszelką cenę.

Przypomina mi się historia Promysia-cze ten kotek też nie został podtruty???

Trzymajmy kciuki za Jolę i za kicia-to Jej pierwszy ratowany kotek i oby się udało
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 04, 2011 14:32 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

http://www.kuchniapupila.pl/kot/karmy_d ... 1849701620
Czy Wy dokarmiacie kocięta tym mlekiem Klara? 8O Zgodnie zaleceniem producenta wolno je podawać od 6-8 tygodnia dopiero.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro maja 04, 2011 14:35 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

Za koteczka JoliJ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Kubusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za kotki ze Szczytna :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za kociątka i ich mamę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i oczywiście za smarti :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro maja 04, 2011 14:36 Re: Kicie Smarti-.....Marzeni dzień z moimi kiciami...

nie,nie dokarmiamy... nadinterpretacja :)
dyskutujemy jedynie o mleku,tak ogólnie :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 14:46 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

Tiaa.... zorganizowałam, przyznaję się i biorę to na siebie, choć szczerze mowiąc to było tak, że smarti patrząc na zdjęcia kotów (ja jeszcze na tym etapie nie miałam na to odwagi) mowiła mi a ja zapisywałam numery tych, które ewentualnie może wziąć a ja miałam wybrać 4 :strach: :strach: :strach: no to jej powiedziałam, zę ja nie umiem wybierać a ona na to że też nie i zostały wybrane wszystkie wskazane do selekcji.

To tez nie jest tak bezmyślnie, gdyz jedna kicia ma ds - wizyta pa z soboty wypadła ok i domek już czeka.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 04, 2011 14:51 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

No, bo kto ma wielkie serce.... musi mieć wielkie serce

To się w głowie w ogólne nie mieści, że Smarti bierze taki oddział kotów ze Szczytna plus malunie z wyrokiem :1luvu:
Basia ze Szczytna się dziś popłakała.
Tym razem ze szczęścia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 04, 2011 14:52 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

Marzenia11 pisze:Tiaa.... zorganizowałam, przyznaję się i biorę to na siebie, choć szczerze mowiąc to było tak, że smarti patrząc na zdjęcia kotów (ja jeszcze na tym etapie nie miałam na to odwagi) mowiła mi a ja zapisywałam numery tych, które ewentualnie może wziąć a ja miałam wybrać 4 :strach: :strach: :strach: no to jej powiedziałam, zę ja nie umiem wybierać a ona na to że też nie i zostały wybrane wszystkie wskazane do selekcji.

To tez nie jest tak bezmyślnie, gdyz jedna kicia ma ds - wizyta pa z soboty wypadła ok i domek już czeka.

a skąd tu przypuszczenie że cokolwiek jest bezmyślne 8O :ryk: :ryk: :ryk:

możliwości lokalowe są?-są!
akcja-podziel się michą jest?-jest!

a że czasem rąk do pracy brak-to Marzenia przecież wprowadza się właśnie, do na prędce przygotowanej lepianki :mrgreen:
a jakby jakieś inne chętne ręce do pomocy były to kazda para jest mile widziana :D :piwa:

Marzenia najwyrazniej uznała że za długo juz żadnego kicia nie przyjęłąm :mrgreen: ..ciągle tylko wychodza do domków,a nie przyjeżdża nic :oops: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 14:57 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

Oooo, bez wątpienia zgodnie z logiką "jak się 1 wyżywi to się i 20 wyżywi" - to taka specjalna teoria kociej względności...
Fakt, że lepsza od ludzkiej bezwzględności,

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 04, 2011 14:59 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

a tu jak zwykle młyn.. :D
przestudiowałam Koci Bazarek w poszukiwaniu tych nowych bazarków, co to się miały pojawić podczas weekendu, ale jak poczytałam ostatnie wieści, uważam ich absencję za usprawiedliwioną ;)
smarti, powodzenia w szybkim opanowaniu kociego szturmu! :ok:
i jeszcze :ok: :ok: za :kotek: Marzeni
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro maja 04, 2011 15:01 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

Jak o mleku mowa to... a może już wklejałam... :roll: :oops:
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 04, 2011 15:02 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

i oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 04, 2011 15:24 Re: Kicie Smarti-kciuki za Marzenię oraz za JolęJ i ich kicie !!

meksykanka pisze:Oooo, bez wątpienia zgodnie z logiką "jak się 1 wyżywi to się i 20 wyżywi" - to taka specjalna teoria kociej względności...
Fakt, że lepsza od ludzkiej bezwzględności,

:1luvu:

no tak żle to nie jest-już i tak my sami wydajemy na kicie ładne kilkaset zł miesięcznie,nie licząc oczywiście pomocy od dziewczyn.. :D

np.w zeszłe lato wydaliśmy na rośliny do ogródka ładnych kilka tys zł-najwyrażniej w tym roku zamiast tego uratujemy kilkanaście,20 czy 30 kotów i takiego wyboru dokonujemy całkiem świadomie..a przy pomocy chętnych osób będzie można uratować jeszcze więcej-a o to przecież nam wszystkim chodzi,czyż nie?

smarti

[poprzednia][następna]