Moderator: Estraven

BOENA pisze:Rudy kocurek Murani ma złamaną tylną łapę![]()
Jego los jest zagrożony.
Połamane koty nie mogą zostać w schronisku![]()
Potrzebny DT.
charm pisze:BOENA pisze:Rudy kocurek Murani ma złamaną tylną łapę![]()
Jego los jest zagrożony.
Połamane koty nie mogą zostać w schronisku![]()
Potrzebny DT.
Ale wbrew wcześniejszym krążącym opiniom, nie jest dziki, pozwala się głaskać, mruży się, nadstawia główkę do głaskania, mruczy, pozwolił sobie bez oporów (innych niż odsuwanie główki) umyć oczka, nosek, i zakropić...
Aczkolwiek przy próbie zbliżenia ręki do łapki mnie osyczał..
Tak dawno Ruski nie widziałam, że gdy ją zobaczyłam zastanawialam się czy to ona ze względu na te futerko..Faktycznie, nie wyglada to dobrzeNasza Ruska ma zmieniony kolor futerka,jest rdzawe.
Coś Jej jest

TanundA pisze:Łatek i Host dwa nierozłaczne chłopaki dali nam niesamowity popis w sobote na wybiegu. Przepuchanki i zabawa w ich wydaniu jest naprawdę bajeczna. Nie powinni się rozstawać
Szczególnie Gundar mnie ujął, moja Ruda tak samo wyglądała... tylko o połowę mniejsza jest... A Agrypina takie smuuutne oczki ma... Coalla pisze:Ale cudeńka![]()
![]()
Szczególnie Gundar mnie ujął, moja Ruda tak samo wyglądała... tylko o połowę mniejsza jest... A Agrypina takie smuuutne oczki ma...
Dobrze, że jesteście daleko, bo bym zaraz te dwa footerka pod pachą wyniosła![]()
Ale w mojej małej dziupli cztery footra to już by było zbieractwo... Poza tym chwilowo mocno nieustabilizowana jestem - muszę parę rzeczy do pionu postawić, to się wezmę za dokacanie 

- kibicujemy, musi być

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], elmas, Meteorolog1 i 69 gości