Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:wyję pod drzwiami. Wyję i jęczę. Duża wypuściła, żem poszedł w korytarz a potem po schodach. Jak chciała mje zabrać - to siem kładłem. Aha - znalazłem kupkę żwiru i siem wytarzałem. Ale jazda. Wymyła mnie ścierkami do dzieci. Ugryzłem.
Poszłem spać. Teraz się drę. A Morfina mnie walła z liścia w łeb. Gupio mi. Aha - ona śpi w zlewie teraz. Gupia?
Ugryzłem też Kefira. Uciekł se. Duża dała zabawke. Wpadła pod szafe mi. Poszłem spać.
No.
dagmara-olga pisze:waże 6,6 kg. Nie jestem maleńki. Morfina jest maleńka, ze 2 kg waży. Kefir też kruszynka - 5 kg. No.
Poszłem spać. Duża wciąż mówi do mnie - co tam kochanie, czy ona nie jarzy, że chcę na korytarz? Kurde no.
dagmara-olga pisze:wyję pod drzwiami. Wyję i jęczę. Duża wypuściła, żem poszedł w korytarz a potem po schodach. Jak chciała mje zabrać - to siem kładłem. Aha - znalazłem kupkę żwiru i siem wytarzałem. Ale jazda. Wymyła mnie ścierkami do dzieci. Ugryzłem.
Poszłem spać. Teraz się drę. A Morfina mnie walła z liścia w łeb. Gupio mi. Aha - ona śpi w zlewie teraz. Gupia?
Ugryzłem też Kefira. Uciekł se. Duża dała zabawke. Wpadła pod szafe mi. Poszłem spać.
No.
No.
Mary_Poole pisze:dagmara-olga pisze:wyję pod drzwiami. Wyję i jęczę. Duża wypuściła, żem poszedł w korytarz a potem po schodach. Jak chciała mje zabrać - to siem kładłem. Aha - znalazłem kupkę żwiru i siem wytarzałem. Ale jazda. Wymyła mnie ścierkami do dzieci. Ugryzłem.
No.
Morf, dobrze zes ugryzl. czeba gryzc
Komandos
Mary_Poole pisze:Ciulski ja mam ladne szeli. Duza mi je kupila jak siem zem Wisnia nazywal (pozniej mi zmienili na Komandos). Som takie rozmowe z krysztalkami![]()
Hogata mowi, ze ona by sie fstydzila w nich biegac, ale pewno zazdrosci bo ona ma czarne z cwietkami. Ale jej Duza kupowala a mi Duzy
![]()
Mieczyslaff a powiem tylko daj kontakt
Komandos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości