Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 21:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ja tez jestem.
Jutro lece na wakacje z których mam nadzieje wróce z bombastycznymi fantami na bazarek :mrgreen: jeśli tylko los da i wytrzymam 4 godziny w samolocie :? wrrry ale mam stres :?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje -do zobaczenia w przyszły piatek :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw kwi 07, 2011 21:19 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ola, cieszę się, że już lepiej z Twoim zdrowiem :ok:
Bałamutku ... wracaj :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw kwi 07, 2011 22:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Afatima pisze:Witam się wieczornie :)
Jeszcze na antybiotyku, ale do pracy już chodzę i powoli wracam do żywych.

Parka z peronu po sterylizacji jakby nigdy nic, tulą się do siebie, wychodzą do nas i wygląda, że wszystko jest ok.
Za to od niedzieli nie ma Bałamutka :( Najsłodszego mojego chłopaka z nasypu, wykastrowanego w październiku. Po prostu kamień w wodę :(

No popatrz Ola. :D ledwo sie pojawilaś i od razu ruch sie na wątku zrobił. :1luvu: Jak miło. :D Dobrze ze już powolutku do przodu ze zdrowiem. :D To najważniejsze. :D Będzie dobrze. :ok: Cały czas Wszyscy trzymamy kciuki. :ok: :ok: :ok:
A Bałamutek jest w bezpiecznym miejscu? To gdzieś przy torach? Sprawdzałaś może teren?

Ja sprawdzam od kilku dni. Mam braki w stadzie.Dzisiaj juz dostałam takich myśli, jeśli chodzi o Patryka, że zaczęłam sprawdzać uważniej całe pobocze. Odpukać.Dwa razy już obeszłam jego zarośla, zataczając za każdym razem coraz większy obszar. Przepytałam Ludzi którzy tam mieszkają i wiedzą ze Patryk tam przychodził i każdy powtarza to samo. Był widziany jakiś miesiąc temu.

Mam mieszane uczucia. :| W tamtym roku też go nie było. Długo. Prawie dwa miesiące. A potem przyszedł, ale tylko z jednym okiem :| i od tamtej pory był już codziennie.
Jedzenie mu zostawiam codziennie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt kwi 08, 2011 8:21 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ola wróciła!! :1luvu: Kochana, brakowało nam Ciebie!

Witam wszystkich forumowiczów porannie i zapraszam na bazarek z fantami z Dubaju: viewtopic.php?f=20&t=126386
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt kwi 08, 2011 9:08 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sylwuś. 8O O matko. :D Dziękujemy Pięknie. :1luvu: Weszłam. Zamarłam. Aż ślinka poleciała... :D Zapachniało Wielkim światem :D i w dodatku...jaki ruch od samego rana. :D Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: Bardzo Mocno!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 9:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:Ja też przepraszam ,że ta mało zaglądam :oops: w pracy jak by jej przed świętami więcej ,a że z nadejściem wiosny przybyło zajęć ogrodowych to już nie wyrabiam ,ale się pochwale ....mam już wszystkie siewne warzywa wysiane i przykryte agrowłókniną tylko czekać na zbiory :wink: ale zawsze własne (nie wspomnę ile przy tym pracy)

Wiecie tak sie zastanawiam czy "znów" (po raz 4) nie zmienić weta. :roll: bo albo jest coś we mnie ,że nie mogę trafić na odpowiedniego ,albo w nich .......byłam we wtorek z Myszką na kontroli ....ten jej sutek(guz sutka) zaczął trochę sączyć płynem ,ale troszeczkę ,ale był nabrzmiały ,a co wet na to ....przekuł go 8O w miejscu sączenia (i mam wątpliwości czy dobrze zrobił :?: :!: )

Jaki płyn się sączy z guzka? Ropna wydzielina lekko zaróżowiona krwią?

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 10:01 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam Wszystkich i futrzaki :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 08, 2011 10:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

O kurcze. 8O Ale Niespodzianka!! :D Przyszły dwa kartony Royala od Iwetki . :D Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca. :1luvu: I przesyłka od Oli. :D Ola kupiła mi komplet pędzli i 4 podobrazia. Wielkie, wielkie Dzięki Olu. :1luvu: Podobrazia tej wielkości bardzo mi się teraz przydadzą. :D

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 12:03 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:

Płyn jest przezroczysty ....no może ciut,ciut zaróżowiony krwią ,ale naprawdę znikomo.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt kwi 08, 2011 12:17 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

W takim razie dobrze ze Wet to naciął. Nie będzie się zbierać i powodować większego ucisku i bólu.Musisz to miejsce przemywać jej rivanolem ,żeby się nie paprało, bo może wiecej się otworzyć. Mojej kotce guz sam pękł. Było bardzo ciężko.Pod koniec musiałam jej pomóc odejść.

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 13:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sylwuś :D Pięknie Dziękujemy za Pomoc i Wsparcie dla kociaczków. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :D :1luvu:

No i niespodzianka. :D Ach!!Cóż by to było za życie ...bez Niespodzianek. Spodziewamy sie dostawy pelletu, który dla nas kupiła Ania :1luvu: .60l. Ania podarowała też kotkom na Święta 100 zł. :1luvu: Pięknie Ci Dziękujemy Kochana . :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 13:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji. :oops: Na razie wysłałam Ani do wglądu. :oops:

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 14:08 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji. :oops: Na razie wysłałam Ani do wglądu. :oops:

Przejdą na bank :ok: :mrgreen: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 08, 2011 16:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
iza71koty pisze:Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji. :oops: Na razie wysłałam Ani do wglądu. :oops:

Przejdą na bank :ok: :mrgreen: :ryk: :ryk:

ojjjjjjjj taaaaaaaaaaaak przejdą :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok:
są piękne :1luvu:
Iza po raz kolejny piszę to samo :D
gratuluję takiego talentu :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt kwi 08, 2011 16:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:
iza71koty pisze:

Płyn jest przezroczysty ....no może ciut,ciut zaróżowiony krwią ,ale naprawdę znikomo.

życzę Myszce zdrowia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

[poprzednia][następna]