Jutro lece na wakacje z których mam nadzieje wróce z bombastycznymi fantami na bazarek

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje -do zobaczenia w przyszły piatek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Witam się wieczornie
Jeszcze na antybiotyku, ale do pracy już chodzę i powoli wracam do żywych.
Parka z peronu po sterylizacji jakby nigdy nic, tulą się do siebie, wychodzą do nas i wygląda, że wszystko jest ok.
Za to od niedzieli nie ma BałamutkaNajsłodszego mojego chłopaka z nasypu, wykastrowanego w październiku. Po prostu kamień w wodę
serum pisze:Ja też przepraszam ,że ta mało zaglądamw pracy jak by jej przed świętami więcej ,a że z nadejściem wiosny przybyło zajęć ogrodowych to już nie wyrabiam ,ale się pochwale ....mam już wszystkie siewne warzywa wysiane i przykryte agrowłókniną tylko czekać na zbiory
ale zawsze własne (nie wspomnę ile przy tym pracy)
Wiecie tak sie zastanawiam czy "znów" (po raz 4) nie zmienić weta.bo albo jest coś we mnie ,że nie mogę trafić na odpowiedniego ,albo w nich .......byłam we wtorek z Myszką na kontroli ....ten jej sutek(guz sutka) zaczął trochę sączyć płynem ,ale troszeczkę ,ale był nabrzmiały ,a co wet na to ....przekuł go
w miejscu sączenia (i mam wątpliwości czy dobrze zrobił
![]()
)
iza71koty pisze:
Jaki płyn się sączy z guzka? Ropna wydzielina lekko zaróżowiona krwią?
iza71koty pisze:Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji.Na razie wysłałam Ani do wglądu.
![]()
welina pisze:iza71koty pisze:Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji.Na razie wysłałam Ani do wglądu.
![]()
Przejdą na bank![]()
![]()
![]()
serum pisze:iza71koty pisze:
Jaki płyn się sączy z guzka? Ropna wydzielina lekko zaróżowiona krwią?
Płyn jest przezroczysty ....no może ciut,ciut zaróżowiony krwią ,ale naprawdę znikomo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 231 gości