Zofia&Sasza pisze:...Mirko_t, proszę, postaraj się zrozumieć słowo pisaneCzy wyboldowany fragment mówi o tym, że dieta LECZY mocznicę? Bo moim zdaniem on oznacza coś wręcz przeciwnego...
Pisałaś o Dyziu a on miał mocznicę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:...Mirko_t, proszę, postaraj się zrozumieć słowo pisaneCzy wyboldowany fragment mówi o tym, że dieta LECZY mocznicę? Bo moim zdaniem on oznacza coś wręcz przeciwnego...
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:...Mirko_t, proszę, postaraj się zrozumieć słowo pisaneCzy wyboldowany fragment mówi o tym, że dieta LECZY mocznicę? Bo moim zdaniem on oznacza coś wręcz przeciwnego...
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:...Mirko_t, proszę, postaraj się zrozumieć słowo pisaneCzy wyboldowany fragment mówi o tym, że dieta LECZY mocznicę? Bo moim zdaniem on oznacza coś wręcz przeciwnego...
Czyli jak kot ma mocznicę, to należy zaniechać jakichkolwiek działań?
mirka_t pisze:Jek jako to jest. Oskarżony musi udowodnić swoją niewinność czy też oskarżyciel musi udowodnić winę?
mirka_t pisze:Po raz enty proponuję. Zacznijcie robić coś dla takich kotów jak Misza czy Dyzio zamiast klepać w klawiaturę.
Na forum jest kilka wątków schronisk, w których panują bardzo złe warunki. Są koty potrzebujące pomocy na już. Pole do popisu jest duże.
Ja i tak będę robiła swoje. Wątek będzie nadal na kotach. Nadal będę na forum i nie ma zneczenia ile razy będzie wałkowały w kółko to samo. Nic nie wskóracie.
MariaD pisze:...Było za późno dla Dyzia.
I jest już za późno dla Lordy.
Oby nie było za późno dla Pusi i Śliwki i innych z tego stada.
mirka_t pisze:MariaD pisze:Lorda
Co Lorda? Wytłumacz.
mirka_t pisze:Zarzuty trzeba udowodnić, więc przedstawcie mi kota, który ma takie same zmiany jakie miał Dyzio a żyje od dłuższego czasu dzięki diecie. Bez namacalnego dowodu, że taki kot może żyć i to dzięki diecie oskarżenia są bezpodstawne a wręcz kłamliwe.
casica pisze:... Skoro nie możesz tego kotom zapewnić nie bierz ich i nie kłam, że robisz wszystko co możliwe i zapewniasz odpowiednią opiekę bo to po prostu nieprawda.
mirka_t pisze:casica pisze:... Skoro nie możesz tego kotom zapewnić nie bierz ich i nie kłam, że robisz wszystko co możliwe i zapewniasz odpowiednią opiekę bo to po prostu nieprawda.
A to jest najlepsze. Wynika z tego, że jeśli ktoś nie postępuje w leczeniu i diagnozowaniu według Twojego widzimisię tylko własnego uznania i uznania swojego weta oraz własnych możliwości to ma nie brać kotów ze schroniska. Zostawić a casica będzie mogła spać spokojnie.
Jek pisze:Mirka -mogłabyś się odnieść do moich pytań w kwestii Brzydzi i Czarnej?
casica pisze:...Jeśli ktoś ma 20, 30, 40 kotów i bierze kolejne - nie mając środków na zapewnienie tym kotom właściwej opieki weterynaryjnej, trudno to określić rozsądnym postępowaniem....
mirka_t pisze:Casica no popatrz Chudy siedział połtora miesiąca w schroniskowym luksusie, bo przecież to luksus tak mało kotów na dość dużym terenie. Siedział i chudł.
U mnie przeżywa koszmar zakocenia i tyje. Pewnie z rozpaczy tyje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 49 gości