alma_uk pisze:ooo fuuu gibutkowa.......
no coooo... tak czytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alma_uk pisze:ooo fuuu gibutkowa.......
Gibutkowa pisze:alma_uk pisze:ooo fuuu gibutkowa.......
no coooo... tak czytałama koleżanki kocur miętoli i ciamka znoszoną koszulę jej ojca jak tylko dorwie jakąś z kosza na pranie
ewcia_muniu pisze:Jako opiekun Dziewczynki dołączyłem właśnie do użytkowników tego forum i miło będzie mi z narzeczoną opowiadać co u Dziewczynki słychać. Narazie się już szybko zadomowiła, spodobał się jej parapet w pokoju na którym uwielbia przesiadywać. Lubi też skubać moją zielistkę (resztę kwiatków musiałem ewakuować w inne miejsca mieszkania, które są dla Kici niedostępne).
Wczoraj wieczorem dostała ochotę na bliższy kontakt ze mną i polubiła też moje głaskanie i pieszczenie jej.
Miniona noc była trochę męcząca bo Dziewczynka drapała po fotelach co wydawało przenikliwy odgłos ale myślę że z czasem się jakoś ja do tego przyzwyczaje a ona też będzie jeszcze bardziej spokojna.
Ogólnie ale jest bardzo grzeczna i przyjazna... naprawdę wzorowa kotka
Pozdrawiam Panią Olę i Grażynę, bardzo Paniom dziękuję za to co Panie robiłyście i robicie, do następnego kontaktu.
Carmen201 pisze:Asiu, tej szczepionki się NIE POWTARZA chyba, że u Maluchów kilkutyodniowych.
Tzn. powtarza się - za chyba rok, na pewno nie teraz.
Takie jest stanowisko weta, który szczepił.
Carmen201 pisze:To Twoja koleżanka???
O JA!!!!!!!!!!!! Jak fajnie!!!
Wiesz co, u nas się kroił transport Miśki pkpem do Gdańska ale Miśka na razie siedzi i się leczy.
Wszystko zależy od tempa i refleksu mojego TŻa w kupowaniu auta - jeśli Miśka i auto zgrają się w terminie ok. 2 tygodniowym, to wtedy pojadą też sunie, bo oczywiście je zabierzemy
Być może będzie trzeba poczekać na auto bo TŻ miewa refleks szachisty i południowoeuropejskie podejście do życia pod hasłem "Maniana" ale tak czy siak - do Gdańska pewnie pojedziemy my
Dziewczyny, teraz bardzo poważna prośba: KTO MA DO SPRZEDANIA CZERWONE, NIEDOROGIE, MALE AUTECZKO????????? Na cito!
Megana pisze:Eru, co za kamień z serca!!! jakoś ten psi dwupak tak mi w głowę zalazł...
Cudowna wiadomość!
Będą relacje, będą...? Tak ładnie ciocia Meg prosi...
Carmen201 pisze:Ania, daj nam szansę się ogarnąć w temacie, przecież my w sobotę byłyśmy po 1 partię
Jutro może na spokojnie wrzuci się coś na dogomanię albo tu prośbę o transport.
Koleżankę uściskaj, Małe są rewelacyjne!
Zwłaszcza Pipka jest moją ulubienicą, taka mała zakręcona Psiunia, Gaja bardziej stonowana i dostojna. I ciągle chodzą razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Olivka1212 i 50 gości