Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 9:44 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

Aaakotki, jeśli Twoi rodzice wypuścili kotke z rujką to w zasadzie juz teraz mozesz ich zapytać, co zamierzają zrobić z kociętami :|

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Pt mar 04, 2011 9:49 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

:D ciekawy temat :ok: sik :kotek: zaznaczę sobie do poczytania i chyba będę miała pytania
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 04, 2011 11:04 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

a moim zdaniem Aaakotki zachowuje się jak forumowy troll. ale to tylko moje zdanie 8)
Aaakotki, jeśli tak nie jest, to proponuję popytać Ci na forum, może ktoś ma tabletki antykoncepcyjne dla kocicy i prześle. albo sama wybierz się do weterynarza, one naprawdę nie są drogie. są też zastrzyki.. całe forum huczy tu od nadmiaru kociaków, a Ty sobie beztrosko piszesz, że rodzice wypuścili Ci koty i ich nie wpuścili.. zupełnie całkiem świadomie.
pewnie już wiesz, że w marcu u wybranych wetów można wysterylizować psy i koty za pół ceny. nie chciałabyś spróbować? szkoda mi tych kociaków.

mam nadzieję, że powyższe słowa nie zabrzmiały jak atak. pisałam w dobrej wierze.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt mar 04, 2011 14:38 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

turkusowa pisze:mam nadzieję, że powyższe słowa nie zabrzmiały jak atak. pisałam w dobrej wierze.

Prawie Ci sie udało.
Wyrzuciłabym tylko z Twojej wypowiedzi założenie, ze AAkotki pisze z beztroską, bo przecież (w odróżnieniu od rodziców) dostrzega problem.
Pomysł z tabetkami jest niegłupi, ok 2 zł/szt to nie majątek a rozwiązuje sytuację przynajmniej chwilowo.

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Pt mar 04, 2011 14:50 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

turkusowa przekonałaś mnie... że nie mam co robić na tym forum. Nic, nic nie można napisać, co by się nie zgadzało z waszym fanatycznym podejściem. Przepraszam że się zarejestrowałam, że chciałam pogadać i że mam koty.

Żegnam, pozdrowienia dla nongie.

AaaaKotkiDwa

Od: Nie sty 30, 2011 21:59

Post » Pt mar 04, 2011 14:54 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

AaaaKotkiDwa pisze:turkusowa przekonałaś mnie... że nie mam co robić na tym forum. Nic, nic nie można napisać, co by się nie zgadzało z waszym fanatycznym podejściem. Przepraszam że się zarejestrowałam, że chciałam pogadać i że mam koty.

Żegnam, pozdrowienia dla nongie.

Krytyka wypuszczania rujkujących kotek to fanatyzm? 8O
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 04, 2011 14:58 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

Stwierdzenie, że moi rodzice wypuścili kotki to trolling?

AaaaKotkiDwa

Post » Pt mar 04, 2011 15:03 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

AaaaKotkiDwa pisze:Stwierdzenie, że moi rodzice wypuścili kotki to trolling?

A czy dziwi Cię, że niektórzy tutaj po lekturze Twoich postów mogli dojść do wniosku, że po prostu koty nie są u Ciebie bezpieczne? Stosunek Twojego ojca do nich i jego postępowanie sama przecież opisałaś. Teraz się okazuje, że nie jesteś w stanie zapewnić utrzymania w domu kotek w rui... Naprawdę dość trudno uważać Cię za odpowiedzialną opiekunkę. No i jak traktować wpisy w rodzaju, że nie nadajesz kotom imion, bo nie wiadomo jak długo pożyją? Na kocim forum to jednak chyba JEST prowokacja. Jeśli nie trolling to klasyczne flame.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 15:19 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

ojej, nie wpasowałam się w klikę.

mam już serdecznie dość waszego krytykanckiego podejścia, potraficie się tylko wymądrzać, nic nie wiedząc o tym co myślę i jak wszystko u mnie w domu wygląda. nie chce mi się gadać z takimi osobami. żadnej normalnej rozmowy. ciągle tylko zrób to, zrób tamto. nic nie zrobię i nie zamierzam tłumaczyć dlaczego, bo i tak nie ogarniecie. chyba że zechcecie mi przesłać pieniądze na wszystkie możliwe zabiegi, leki, jedzonko i zabawki.

jak zwykle będę się pewnie żegnać po kilka razy, ale te wasze posty to naprawdę za każdym razem prostować trzeba.

ps. z tym fanatyzmem to nie odnosiłam się konkretnie do uwag o wypuszczaniu kotek, ale jak raz na parę dni przychodzi wielce mądry użytkownik, wykazujący się zerową umiejętnością czytania ze zrozumieniem (dlaczego zawsze o to musi chodzić?) i podbija do mnie z hasłami o trollowaniu, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Ostatnio edytowano Pt mar 04, 2011 15:27 przez AaaaKotkiDwa, łącznie edytowano 1 raz

AaaaKotkiDwa

Post » Pt mar 04, 2011 15:24 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

AaaaKotkiDwa pisze:ojej, nie wpasowałam się w klikę.

mam już serdecznie dość waszego krytykanckiego podejścia, potraficie się tylko wymądrzać, nic nie wiedząc o tym co myślę i jak wszystko u mnie w domu wygląda. nie chce mi się gadać z takimi osobami. żadnej normalnej rozmowy. ciągle tylko zrób to, zrób tamto. nic nie zrobię i nie zamierzam tłumaczyć dlaczego, bo i tak nie ogarniecie. chyba że zechcecie mi przesłać pieniądze na wszystkie możliwe zabiegi, leki, jedzonko i zabawki.

jak zwykle będę się pewnie żegnać po kilka razy, ale te wasze posty to naprawdę za każdym razem prostować trzeba.

A wstawisz aktualne zdjęcia kotek, skan książeczki z wpisanymi szczepieniami, odrobaczeniami i rachunek za sterylki?
Propozycja jest poważna.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt mar 04, 2011 15:28 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

NITKA/KARINKA pisze:

A wstawisz aktualne zdjęcia kotek, skan książeczki z wpisanymi szczepieniami, odrobaczeniami i rachunek za sterylki?
Propozycja jest poważna.

Ja proponuję ogłoszenia dla kotów. Może mogłyby znaleźć bezpieczniejsze miejsce do życia?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 15:30 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

Zofia&Sasza pisze:
NITKA/KARINKA pisze:

Propozycja jest poważna.

Ja proponuję ogłoszenia dla kotów. Może mogłyby znaleźć bezpieczniejsze miejsce do życia?

Po zaszczepieniu i kastracji?
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt mar 04, 2011 15:31 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

nie, bo kotki nie były wcale u weta i nie mają książeczki.
a jak wstawiałam ich zdjęcia, to mi jakiś moderator, co się poczuł panem internetu, wykasował.

TOZ na mnie naślij. Podać dokładny adres?

AaaaKotkiDwa

Post » Pt mar 04, 2011 15:33 Re: Klub Kotów Wiejskich Wychodzących cz. II

AaaaKotkiDwa pisze:(...)
a jak wstawiałam ich zdjęcia, to mi jakiś moderator, co się poczuł panem internetu, wykasował.

Zdjęcia były za duże - dziewczyny Ci o tym pisały.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]