Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkusowa pisze:mam nadzieję, że powyższe słowa nie zabrzmiały jak atak. pisałam w dobrej wierze.
AaaaKotkiDwa pisze:turkusowa przekonałaś mnie... że nie mam co robić na tym forum. Nic, nic nie można napisać, co by się nie zgadzało z waszym fanatycznym podejściem. Przepraszam że się zarejestrowałam, że chciałam pogadać i że mam koty.
Żegnam, pozdrowienia dla nongie.
AaaaKotkiDwa pisze:Stwierdzenie, że moi rodzice wypuścili kotki to trolling?
AaaaKotkiDwa pisze:ojej, nie wpasowałam się w klikę.
mam już serdecznie dość waszego krytykanckiego podejścia, potraficie się tylko wymądrzać, nic nie wiedząc o tym co myślę i jak wszystko u mnie w domu wygląda. nie chce mi się gadać z takimi osobami. żadnej normalnej rozmowy. ciągle tylko zrób to, zrób tamto. nic nie zrobię i nie zamierzam tłumaczyć dlaczego, bo i tak nie ogarniecie. chyba że zechcecie mi przesłać pieniądze na wszystkie możliwe zabiegi, leki, jedzonko i zabawki.
jak zwykle będę się pewnie żegnać po kilka razy, ale te wasze posty to naprawdę za każdym razem prostować trzeba.
NITKA/KARINKA pisze:AaaaKotkiDwa pisze:ojej, nie wpasowałam się w klikę.
mam już serdecznie dość waszego krytykanckiego podejścia, potraficie się tylko wymądrzać, nic nie wiedząc o tym co myślę i jak wszystko u mnie w domu wygląda. nie chce mi się gadać z takimi osobami. żadnej normalnej rozmowy. ciągle tylko zrób to, zrób tamto. nic nie zrobię i nie zamierzam tłumaczyć dlaczego, bo i tak nie ogarniecie. chyba że zechcecie mi przesłać pieniądze na wszystkie możliwe zabiegi, leki, jedzonko i zabawki.
jak zwykle będę się pewnie żegnać po kilka razy, ale te wasze posty to naprawdę za każdym razem prostować trzeba.
A wstawisz aktualne zdjęcia kotek, skan książeczki z wpisanymi szczepieniami, odrobaczeniami i rachunek za sterylki?
Propozycja jest poważna.
Zofia&Sasza pisze:NITKA/KARINKA pisze:AaaaKotkiDwa pisze:ojej, nie wpasowałam się w klikę.
A wstawisz aktualne zdjęcia kotek, skan książeczki z wpisanymi szczepieniami, odrobaczeniami i rachunek za sterylki?
Propozycja jest poważna.
Ja proponuję ogłoszenia dla kotów. Może mogłyby znaleźć bezpieczniejsze miejsce do życia?
Ja proponuję ogłoszenia dla kotów. Może mogłyby znaleźć bezpieczniejsze miejsce do życia?
AaaaKotkiDwa pisze:(...)
a jak wstawiałam ich zdjęcia, to mi jakiś moderator, co się poczuł panem internetu, wykasował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 246 gości