Moderator: Estraven
smarti pisze:ja bym go chętnie zawiozła ale ponieważ miał we srode badania to zastanawiam się czy jest sens wiezć go już czy za parę dni a teraz pojechać tylko z badaniami jak jestem umówiona.
podróz tak go denerwuje ze nawet potem nie daje sobie podac kroplówki co normalnie prawie że lubi![]()
ale i tak na pewno zrobię w tej sprawie tak jak dr. zaleci.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:O widzę, że autorka wątku powróciła na swoje miejsce

Szalony Kot pisze:Marzenia11 pisze:O widzę, że autorka wątku powróciła na swoje miejsce
Nie dość, że powróciła, to jeszcze dzięki pomocy i uprzejmości Graszki mogła z powrotem wkleić posty "podsumowujące"![]()

smarti pisze:ja bym go chętnie zawiozła ale ponieważ miał we srode badania to zastanawiam się czy jest sens wiezć go już czy za parę dni a teraz pojechać tylko z badaniami jak jestem umówiona.
podróz tak go denerwuje ze nawet potem nie daje sobie podac kroplówki co normalnie prawie że lubi![]()
ale i tak na pewno zrobię w tej sprawie tak jak dr. zaleci.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

PcimOlki pisze:
(...) Daj spokój. Ten kocurek miał pecha i fatalnie trafił - jak setki innych codziennie. Nie da się mu pomóc. (...)
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:spoko-Carlitek ma apetyt-wykłóca się o zarełko-ma się świetnie,kroplówki znosi buuucząc![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, puszatek, Sylwia0401 i 37 gości