Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:ja bym go chętnie zawiozła ale ponieważ miał we srode badania to zastanawiam się czy jest sens wiezć go już czy za parę dni a teraz pojechać tylko z badaniami jak jestem umówiona.
podróz tak go denerwuje ze nawet potem nie daje sobie podac kroplówki co normalnie prawie że lubi![]()
ale i tak na pewno zrobię w tej sprawie tak jak dr. zaleci.
Marzenia11 pisze:O widzę, że autorka wątku powróciła na swoje miejsce
Szalony Kot pisze:Marzenia11 pisze:O widzę, że autorka wątku powróciła na swoje miejsce
Nie dość, że powróciła, to jeszcze dzięki pomocy i uprzejmości Graszki mogła z powrotem wkleić posty "podsumowujące"![]()
smarti pisze:ja bym go chętnie zawiozła ale ponieważ miał we srode badania to zastanawiam się czy jest sens wiezć go już czy za parę dni a teraz pojechać tylko z badaniami jak jestem umówiona.
podróz tak go denerwuje ze nawet potem nie daje sobie podac kroplówki co normalnie prawie że lubi![]()
ale i tak na pewno zrobię w tej sprawie tak jak dr. zaleci.
PcimOlki pisze:
(...) Daj spokój. Ten kocurek miał pecha i fatalnie trafił - jak setki innych codziennie. Nie da się mu pomóc. (...)
smarti pisze:spoko-Carlitek ma apetyt-wykłóca się o zarełko-ma się świetnie,kroplówki znosi buuucząc![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dominka1, Majestic-12 [Bot] i 222 gości