niebieska Karolcia szuka domu !!! księżniczka zostaje u Ani

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 16:30 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jeju, jakie cudo.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie lut 20, 2011 16:38 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.

Błękitna rosyjska krew :wink: W prostej linii od Romanowów :roll:

Aniu, a może ty się do niej niewłaściwie zwracasz :?: Może właściwsza byłaby by księżniczka Stefania :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lut 20, 2011 16:41 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

kamari pisze:
elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.

Błękitna rosyjska krew :wink: W prostej linii od Romanowów :roll:

Aniu, a może ty się do niej niewłaściwie zwracasz :?: Może właściwsza byłaby by księżniczka Stefania :?:

...no mówię do niej -ty mały gadzie.... :oops:
Ale ona na imię Stefcia wcale nie reaguje ,zastanawiam się już od 3 dni jak dać jej na imię :?: :?: :?: :?:
Anna Kubica

Post » Nie lut 20, 2011 16:43 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Z tą gadziną, to się nie popisałaś :roll:

Spróbuj "Wasza Wyskość" :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lut 20, 2011 17:13 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Może postaw jej tę nową kuwetę jak się da tam gdzie sika. I koniecznie nową - ona może po prostu nie życzy sobie umieszczać swojego puchatego kupra tam gdzie znajdował się już inny puchaty kuper ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lut 20, 2011 17:51 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

A jak się nie da - to trzeba tam dobrze wyczyścić octem i zablokować wejście.
Tulina lała w Podłóżkowie, musiałam tam warownię zrobić, z tej strony skanerem, z innej deską, z innej poduchą... Ale zablokowałam, nie miałam jak się dostać i musiała przestać robić.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 20, 2011 18:20 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto lut 22, 2011 8:53 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą :mrgreen:

Nic dziwnego, jak ja potrzebuję skorzystać z kuwetki, to też lubię być sama w łazience :roll:

Jak się dzisiaj czuje Księżniczka :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lut 22, 2011 11:09 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

kamari pisze:
Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą :mrgreen:

Nic dziwnego, jak ja potrzebuję skorzystać z kuwetki, to też lubię być sama w łazience :roll:

Jak się dzisiaj czuje Księżniczka :?:

Hehe ja dzielę kuwetkowe miejsce z Bubą i teraz też z Pucusiem ;) Wizyta w łazience bez kota to wizyta stracona ;) Ostatnio Pucuś ma taka fazę wskakiwania i siedzenia na kiblu. A Buba już od jakiś 5 m-cy śpi w koszu na bieliznę. Ma tam swój kocyk a pranie ląduje pod kocykiem - oczywiście równo układane - żeby Buba nie miała gniotów ani z górki ;) Oczywiście spuszczana woda jest kolejna atrakcją ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lut 22, 2011 11:14 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Aniu współczuję sikającego kota i dokładnie wiem co czujesz.
A może ona po sterylizacji przestanie sikać?
Albo ze stresu dostała zapalenia pęcherza?
A może w poprzednim domu też tak sikała i dlatego jej nie chcieli?
najszczesliwsza

Post » Wto lut 22, 2011 11:46 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Księżniczka :wink: (już nie wołam mały gadzie) czuje się super ,właśnie dziś dostała rujkę :roll: ,no ale o to nam chodziło żeby czekać i sterylizować bezpiecznie po..... Od wczoraj ma swoją osobistą kuwetę i wiecie co ...? nagle dotarło do niej że ogólnodostępna :wink: kuweta jest całkiem fajna i regularnie tam chodzi ,oby nie zapeszyć od wczoraj nie nasikała za pralką :ok: Przemianowałam ją na Iwę - Iwana ,kiedyś wyczytałam aby w kocim imieniu było jak najmniej sylab(na Stefkę nie reagowała ) :roll:
No i kolejny nius -bawią się razem z Luśką 8O
Dziewczyny u mnie tylko Luśka się drze pod drzwiami jak biorę prysznic ,jak idę skorzystać z "kuwetki" :ryk: mam spokój
A to sikanie to raczej jej czysta złośliwość :twisted: ,bo jak dostała kuwetę to już korzysta ze starej ,a nowa stoi jako wystrój :roll:
Anna Kubica

Post » Wto lut 22, 2011 12:03 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

:ryk:

A u mnie od wczoraj nowe łóżko u Młodego i co 3 min chodzę i sprawdzam, czy suche...
najszczesliwsza

Post » Wto lut 22, 2011 12:10 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Anna Kubica pisze:Księżniczka :wink: (już nie wołam mały gadzie) czuje się super ,właśnie dziś dostała rujkę :roll: ,no ale o to nam chodziło żeby czekać i sterylizować bezpiecznie po..... Od wczoraj ma swoją osobistą kuwetę i wiecie co ...? nagle dotarło do niej że ogólnodostępna :wink: kuweta jest całkiem fajna i regularnie tam chodzi ,oby nie zapeszyć od wczoraj nie nasikała za pralką :ok: Przemianowałam ją na Iwę - Iwana ,kiedyś wyczytałam aby w kocim imieniu było jak najmniej sylab(na Stefkę nie reagowała ) :roll:
No i kolejny nius -bawią się razem z Luśką 8O
Dziewczyny u mnie tylko Luśka się drze pod drzwiami jak biorę prysznic ,jak idę skorzystać z "kuwetki" :ryk: mam spokój
A to sikanie to raczej jej czysta złośliwość :twisted: ,bo jak dostała kuwetę to już korzysta ze starej ,a nowa stoi jako wystrój :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: Dostała to co chciała, wie już, że spełnisz każdą jej zachciankę więc może spokojnie kuwetkować do starej. I tak wie, że rządzi ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lut 22, 2011 12:16 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

To są paskudy futrzaste :evil: :wink: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 22, 2011 12:45 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Dziewczyna po prostu musi mieć wybór :roll: To tak jak ty byś miała w szafie tylko jedną kieckę 8O A jak jest wybór, to zupełnie inna rozmowa...i chodzi się tam, gdzie można spotkać towarzystwo i poplotkować :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]