Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.
kamari pisze:elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.
Błękitna rosyjska krewW prostej linii od Romanowów
![]()
Aniu, a może ty się do niej niewłaściwie zwracaszMoże właściwsza byłaby by księżniczka Stefania
Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą
kamari pisze:Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą
Nic dziwnego, jak ja potrzebuję skorzystać z kuwetki, to też lubię być sama w łazience![]()
Jak się dzisiaj czuje Księżniczka
Anna Kubica pisze:Księżniczka(już nie wołam mały gadzie) czuje się super ,właśnie dziś dostała rujkę
,no ale o to nam chodziło żeby czekać i sterylizować bezpiecznie po..... Od wczoraj ma swoją osobistą kuwetę i wiecie co ...? nagle dotarło do niej że ogólnodostępna
kuweta jest całkiem fajna i regularnie tam chodzi ,oby nie zapeszyć od wczoraj nie nasikała za pralką
Przemianowałam ją na Iwę - Iwana ,kiedyś wyczytałam aby w kocim imieniu było jak najmniej sylab(na Stefkę nie reagowała )
No i kolejny nius -bawią się razem z Luśką![]()
Dziewczyny u mnie tylko Luśka się drze pod drzwiami jak biorę prysznic ,jak idę skorzystać z "kuwetki"mam spokój
A to sikanie to raczej jej czysta złośliwość,bo jak dostała kuwetę to już korzysta ze starej ,a nowa stoi jako wystrój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości