Moderator: Estraven
elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.
kamari pisze:elzak3 pisze:Jeju, jakie cudo.
Błękitna rosyjska krewW prostej linii od Romanowów
![]()
Aniu, a może ty się do niej niewłaściwie zwracaszMoże właściwsza byłaby by księżniczka Stefania

Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą
kamari pisze:Arcana pisze:Jak w jednym miejscu za pralka to chyba pol biedy, wyglada, ze znalazla sobie kacik, bo cos jej nie pasi w wyznaczonym przez Ciebie miejscu lub kuwecie. A teraz kombinuj z druga kuweta lub zmiana miejsca, zeby miala swoje i spokojne. Moja Jaśka na przykad musi byc sama w lazience i ja sie grzecznie wycofuje lub zamykam pokoj z kanapą
Nic dziwnego, jak ja potrzebuję skorzystać z kuwetki, to też lubię być sama w łazience![]()
Jak się dzisiaj czuje Księżniczka
Przemianowałam ją na Iwę - Iwana ,kiedyś wyczytałam aby w kocim imieniu było jak najmniej sylab(na Stefkę nie reagowała )
mam spokój
Anna Kubica pisze:Księżniczka(już nie wołam mały gadzie) czuje się super ,właśnie dziś dostała rujkę
,no ale o to nam chodziło żeby czekać i sterylizować bezpiecznie po..... Od wczoraj ma swoją osobistą kuwetę i wiecie co ...? nagle dotarło do niej że ogólnodostępna
kuweta jest całkiem fajna i regularnie tam chodzi ,oby nie zapeszyć od wczoraj nie nasikała za pralką
Przemianowałam ją na Iwę - Iwana ,kiedyś wyczytałam aby w kocim imieniu było jak najmniej sylab(na Stefkę nie reagowała )
No i kolejny nius -bawią się razem z Luśką![]()
Dziewczyny u mnie tylko Luśka się drze pod drzwiami jak biorę prysznic ,jak idę skorzystać z "kuwetki"mam spokój
A to sikanie to raczej jej czysta złośliwość,bo jak dostała kuwetę to już korzysta ze starej ,a nowa stoi jako wystrój
Dostała to co chciała, wie już, że spełnisz każdą jej zachciankę więc może spokojnie kuwetkować do starej. I tak wie, że rządzi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 59 gości