Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 1:20 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

OD DZIŚ JESTEM MIŁOŚNICZKĄ WĄTKU IZY
Przeczytałam cały,choć mam problemy ze wzrokiem.NIE CHCEM, ALE MUSZEM,wyrazić swoje zdanie.Siedzę i włos jeży mi się na głowie.Niby wszyscy kochamy zwierzęta.Zamiast podać sobie dłoń,pomagać nawzajem,wspierać w trudnych chwilach-wylewane są wiadra jadu. :strach: To takie smutne-polskie klimaty......czy kiedykolwiek się skończą :?:Iza-może będę następnym wrogiem Twoich przeciwniczek(trudno,nie takie rzeczy się przeżyło ,do lękliwych nie należę :mrgreen: )Jestem z Tobą,będę kibicować twojej ciężkiej pracy i pomagać w miarę swoich możliwości. Trzymaj się :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 20, 2011 8:33 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jak miło, że dołączyła do nas kolejna osoba :mrgreen:

Izo, przelałam Ci resztki z Inteligo tak sobie, może się przydadzą. Dla Aiszy na marzec zleciłam przelew z innego banku to będzie jutro.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Nie lut 20, 2011 8:36 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Melduję się z rana.....jak zwykle w niedzielę nie mogę spać :? co innego w pozostałe dni tygodnia :roll: chyba lubię leniuchowanie i bezczynność niedzielną i to dla tego.

Witaj WELINA :piwa:

U mnie dzisiaj 0 8,00 było -10 nawet nie chce myśleć co było nad ranem..........byłam z tż wczoraj na ognisku i pieczeniu kiełbasek zmarzłam jak cholerka :x do łóżka poszłam z poduszką elektryczną żeby się rozgrzać :roll:

Iza a jak u ciebie ??? mam nadzieję ,że nie wymarzłaś za bardzo ?! i strój narciarski spełnia swoje funkcje ?
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie lut 20, 2011 8:40 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

U mnie rano było -16 8O ale przynajmniej świeci słońce.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 20, 2011 8:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

A ja mam pierwszy spacer o 6 rano z psiakami i nie wiem ile bylo, ale teraz jest -10 to pewnie bylo nieco zimniej.

Iza, a czy Ty masz może taką matę elektryczną do łóżka? To takie cieniutkie cudo na całą długość łóżka, super się na tym śpi jak ma się chłody domek nie zawsze dobrze ogrzany. Ja jestem straszny zmarźluch i czasami zimą wkładam sobie to pod przescieradło, włączam na 2 i jest super. Poduszka elektryczna przy tym to nic bo ta mata grzeje delikatnie na całej długości ciała.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Nie lut 20, 2011 9:45 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Witam z rana niewyspana :wink: Błękit Izy mnie wykończył :ryk:

welina

Post » Nie lut 20, 2011 11:57 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

sennaewa pisze:Jak miło, że dołączyła do nas kolejna osoba :mrgreen:

Izo, przelałam Ci resztki z Inteligo tak sobie, może się przydadzą. Dla Aiszy na marzec zleciłam przelew z innego banku to będzie jutro.

Tak. :D Ja równierz bardzo sie cieszę że Welina jest z nami. :1luvu: :D

Pytasz Ewuś czy pieniążki sie przydadza....Kochana bardzo, bardzo sie teraz przydadzą. :1luvu: To dla nas teraz towar na wagę złota. :D Dziękuję Ci z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Siedziałam w nocy żeby namalować kolejną miniaturkę, żeby grosz jakiś wpadł i pomógł nam przetrwać do końca miesiąca. Koty spać w końcu poszły to i miałam trochę spokoju.Tyle ze zimno w nocy było. Chyba był duży mróż.

Mam kocyk elektryczny. :D Nawet dwa. Bez tego nie dałabym rady położyć sie do zimnego łóżka kiedy jestem przemarznięta. Te kocyki mi życie ratują.Kiedy dostajemy kocyki z Hurtowni dla kociaków, czasem sie trafia. Odkładam dla Siebie, kociaków albo Kogoś. Trzeba tylko wtyczki wymieniać, bo są angielskie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lut 20, 2011 12:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

serum pisze:Melduję się z rana.....jak zwykle w niedzielę nie mogę spać :? co innego w pozostałe dni tygodnia :roll: chyba lubię leniuchowanie i bezczynność niedzielną i to dla tego.

Witaj WELINA :piwa:

U mnie dzisiaj 0 8,00 było -10 nawet nie chce myśleć co było nad ranem..........byłam z tż wczoraj na ognisku i pieczeniu kiełbasek zmarzłam jak cholerka :x do łóżka poszłam z poduszką elektryczną żeby się rozgrzać :roll:

Iza a jak u ciebie ??? mam nadzieję ,że nie wymarzłaś za bardzo ?! i strój narciarski spełnia swoje funkcje ?

To w sumie logiczne ze wcześniej wstajesz w niedzielę. Im wcześniej wstaniesz Serum, tym wiecej godzin na leniuchowanie i niedzielne przyjemności. :D U mnie tego co prawda nie ma, bo każdy dzien taki sam. :| Ale niedziela różni sie tym ,że nie muszę targać korpusów, bo juz przytargałam w sobotę.Tak więc mogę w czasie gotowania porobić więcej w domu.
Mróz musiał być dzisiaj niesamowity. Napaliłam wczoraj dużo, ale jak siedziałam w nocy to przemarzłam. :| Dużo ciepła uciekło.Dopalałam jeszcze drzewem w nocy kociakom w jednym pokoju.

Strój narciarski jest jak moja druga skóra. :D Nie wiem co bym bez niego zrobiła.Chodzę w nim do sklepu, do kotów. To jedyna rzecz w której nie marznę wcale. Dziekuję Ci. :1luvu: :D

iza71koty

Post » Nie lut 20, 2011 12:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

welina pisze:Witam z rana niewyspana :wink: Błękit Izy mnie wykończył :ryk:

Tak wiem. :| Będę już pisać na czarno. :D

Chwilowo zresztą nie mogę inaczej, ale jak już nawet będę mogła to specjalnie dla Ciebie, będę unikać niebieskiego. :D

iza71koty

Post » Nie lut 20, 2011 12:11 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:
welina pisze:Witam z rana niewyspana :wink: Błękit Izy mnie wykończył :ryk:

Tak wiem. :| Będę już pisać na czarno. :D

Chwilowo zresztą nie mogę inaczej, ale jak już nawet będę mogła to specjalnie dla Ciebie, będę unikać niebieskiego. :D

WIELKIE DZIĘKI 8O

welina

Post » Nie lut 20, 2011 12:14 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Nie ma za co. :D Rozumiem Twój problem. Dla mnie to żaden kłopot. Potrafię się dostosować.Nie chce Cie męczyć niebieskim, ale bardzo chcę żebyś została. :D :1luvu:

iza71koty

Post » Nie lut 20, 2011 12:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Martwię sie o Timorka. :| Nie było go wczoraj. Siedziałam, grzałam. Latałam co chwilę. Wołałam. Poszłam nawet na sasiednia alejkę.
A wczoraj miałam tyle dobrego jedzonka. I miesko, puszki, suche i takie super koncówki mi w miesnym odłozyła. Prawie 2 kilo zawiozłam kociakom na działkę. Zimno tak było. Chciałam zeby sie najadł. Pogrzał. Wszyscy byli a Timorka wcieło. Kurcze nie wiem...poszedl za kotkami albo zbłądził czy co. :roll: Inne koty były normalnie. Martwie się.

iza71koty

Post » Nie lut 20, 2011 12:22 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Witam się niedzielnie z mroźnego Gdańska brrr :D
witam Cię WELINO serdecznie na wątku miło,że jesteś :catmilk: :D :catmilk: :D :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie lut 20, 2011 12:25 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

:1luvu: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA MIŁE POWITANIE NA WĄTKU :1luvu:

welina

Post » Nie lut 20, 2011 12:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Namalowałam w nocy róże w kolorze łososiowym. Zaraz porobię zdjęcia poślę Saranie, żeby wstawiła i muszę brać się dalej za robotę. Będę potem. Dziękuję że JESTEŚCIE. :1luvu: :D :1luvu:

Informacja dla Opiekunów Wirtualnych. Niestety chwilowo serwer też mi padł ,więc nie mam jak umieszczać zdjeć. :| Przepraszam i proszę o cierpliwość do czasu naprawienia sprzętu.

iza71koty

[poprzednia][następna]