Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Jaka jest różnica między osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów gdyby wiedziała, że coś jej się stanie, a nie mogła zapewnić swoim kotom domu, a osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów, bo... wyjeżdża z jednego kraju do drugiego?![]()
![]()
casica pisze:Jana pisze:Jaka jest różnica między osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów gdyby wiedziała, że coś jej się stanie, a nie mogła zapewnić swoim kotom domu, a osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów, bo... wyjeżdża z jednego kraju do drugiego?![]()
![]()
Zasadnicza.
I jeśli lubisz to![]()
![]()
Jana pisze:casica pisze:Jana pisze:Jaka jest różnica między osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów gdyby wiedziała, że coś jej się stanie, a nie mogła zapewnić swoim kotom domu, a osobą, która rozważa eutanazję swoich kotów, bo... wyjeżdża z jednego kraju do drugiego?![]()
![]()
Zasadnicza.
I jeśli lubisz to![]()
![]()
No wiem, że zasadnicza, bo ta pierwsza jest be, a ta druga ok i trzeba jej pomóc znaleźć dom dla kota. Najlepiej poprzez forum.
MariaD pisze:Jana - odpowiedz mi na pytanie: co ma zrobić osoba mocno wiekowa mająca kotkę totalnie nieadopcyjną? Jakie ma możliwości gdy już nie będzie w stanie sama się sobą zająć?
Jana pisze:MariaD pisze:Jana - odpowiedz mi na pytanie: co ma zrobić osoba mocno wiekowa mająca kotkę totalnie nieadopcyjną? Jakie ma możliwości gdy już nie będzie w stanie sama się sobą zająć?
Wrzucić temat na forum, a forumowe anioły się zajmą?![]()
![]()
![]()
Znajdowały domy dla kotów zagrożonych eutanazją przez wyjazd opiekuna na zagraniczny kontrakt, to i w takiej sytuacji pomogą chyba.
mała podpowiedź - sarkazm, w kolejnym już poście
Jana pisze:MariaD pisze:Jana - odpowiedz mi na pytanie: co ma zrobić osoba mocno wiekowa mająca kotkę totalnie nieadopcyjną? Jakie ma możliwości gdy już nie będzie w stanie sama się sobą zająć?
Wrzucić temat na forum, a forumowe anioły się zajmą?![]()
![]()
![]()
Znajdowały domy dla kotów zagrożonych eutanazją przez wyjazd opiekuna na zagraniczny kontrakt, to i w takiej sytuacji pomogą chyba.
mała podpowiedź - sarkazm, w kolejnym już poście
"Tak na marginesie - można zapisać coś tam w zamian za opiekę nad kotami. Tylko to nie ma mocy prawnej. I tu jest ból."
MariaD pisze:Jana - odpowiedz mi na pytanie: co ma zrobić osoba mocno wiekowa mająca kotkę totalnie nieadopcyjną? Jakie ma możliwości gdy już nie będzie w stanie sama się sobą zająć?
fuerstathos pisze:Ale gdyby była taka konieczność, to pojechałabym z wetem do tamtego domu, aby kotki nie skazywać na nowy dom.
nongie pisze:fuerstathos pisze:Ale gdyby była taka konieczność, to pojechałabym z wetem do tamtego domu, aby kotki nie skazywać na nowy dom.
Sory, ale tego to juz calkiem nie rozumiem.... skąd pewność, ze nowy dom (gdyby sie zgosił) nie stanąłby na wysokości zadania???
nongie pisze:Sory, ale tego to juz calkiem nie rozumiem.... skąd pewność, ze nowy dom (gdyby sie zgosił) nie stanąłby na wysokości zadania???
MariaD pisze:I tu jest właśnie problem.
Doświadczony w opiece nad zestresowanym na maksa kotem, NIEZAKOCONY dom? Dla zwykłej czarnulki, na cito?
To ja już szukam. Chętne domy proszę o zgłaszanie się. Będę trzymać namiary, w razie potrzeby podam synowi tej Pani....
mirka_t pisze:MariaD pisze:I tu jest właśnie problem.
Doświadczony w opiece nad zestresowanym na maksa kotem, NIEZAKOCONY dom? Dla zwykłej czarnulki, na cito?
To ja już szukam. Chętne domy proszę o zgłaszanie się. Będę trzymać namiary, w razie potrzeby podam synowi tej Pani....
Zrób kotce ogłoszenia a może ktoś się zgłosi. Jeśli nie to być może casica ją przyjmie. Czarna czy biały chyba nie ma dla niej znaczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Meteorolog1 i 75 gości