merrigold77 pisze:położyła się w transporterku...już dostałam opr od swojej Lisicy za izolowanie jej od kota...bo ewidentnie widać, że wet potrzebny..kicia smarka, ocierałam tez oczka...ma okrągły, napięty brzuszek, ale dała się wymasować..jak się rozgląda, jest niesamowicie urocza..
ogólnie, jak na ten wiek, jest śliczna...wiele, wiele ładniejsza niż na zdjęciach.
drogie panie, ja zrobię z przyjemnością swoje, i cieszę się, że mogę się przydać - ale cała praca, i ta psychicznabo kicia wygląda na potrzebującą oparcia, delikatną, łaknącą miłości..i ta fizyczna, bo widać , że o nią trzeba będzie powalczyć - spadnie na DS...
![]()
![]()
- za wszystkich, którzy maja te wielkie, odważne serca , gotowe wspierać i nie bojące się kochać
ta właśnie myślałam mnei przeraził dziś brzuszek... :/ taki jak u dzieci z afryki przepraszam za porównanie ale tak odebrałam:(
ciesze się że się wszystko układa i że kolejną Koteczke możemy uratować! bez Was nic bym tu nei zdziałała gdyby nei pomoc Justyny co juz chyba wszędzie mówie stałabym w miejscu chyba:/ Ona pomaga to zorganizować a Ci którzy się zgadzają na branie Kociaków n DT czy DS to anioły:) dziękuje;)