Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:To mnie proszę wpisać przy Rudziku
carmella pisze:Jutro do Joli pojadą preparaty wzmacniające, niestety ze względu na koszty jest to właściwie kuracja raptem na 10 dni
mziel52 pisze:Ja Bidulę kanałową biorę, mogę wpłacać 30 zł/mies.
Poproszę na pw nr konta, bo jednak nie znalazłam u siebie.
Warto też wypisać tu potrzeby rzeczowe, np. jakie to odżywki? etc.
moś pisze:Jako ze bylam opiekunka wirtualna samego zajonca a potem śpiocha , chcialabym nadal spiocha. To imie jest tez mi bliskie z tytulu zamilowania mojego do spania. Z racji kryzysu bede wplacac albo 30 zl albo 50 miesiecznie, jak stan kasy pozwoli bo plaskatych mam na stanie wiecej niz dawniej
mar9 pisze:Ja w kwestii potrzeb rzeczowych. Może na pierwszej stronie zrobić taką listę, coś na wzór wykazu prezentów weselnych. W niektórych krajach jest to praktykowane. Ktoś, kto może odstąpić czy fundnąć daną rzeczy zgłasza się i wysyła. Część takich rzeczy pewnie u niejednego z nas zalega w domu a u Joli może być należycie wykorzystane. Nie mówię tu o pozbywaniu się starych gratów ale dobrych rzeczy acz nie wykorzystywanych w domu, sprawnych, których żal wyrzucić ot tak.
Albo np. leków, dobrych acz nie do końca zużytych. Trzeba by zrobić listę, z nazwy, bo nie każdy wie, o jakie leki może chodzić.
rambo_ruda pisze:melduję się na wątku! proponuję linki do trwających bazarków wkleić na 1szej stronie. sama mam kilka fantów, postaram się wystawić jutro lub pojutrze.
Zajonc pisze:Moje nowe ulubione miejsce![]()
^*^
Zajonczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 641 gości