Wątek Zdrojowych......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 15:39 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

to ja zaznacze i sobie poczytam :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro sty 05, 2011 15:49 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

AgaPap pisze:To mnie proszę wpisać przy Rudziku :D

Super, dzieki :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro sty 05, 2011 15:56 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

carmella pisze:Jutro do Joli pojadą preparaty wzmacniające, niestety ze względu na koszty jest to właściwie kuracja raptem na 10 dni :(

W zakupach finansowo uczestniczył też Bubor, któremu bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro sty 05, 2011 18:54 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Ja Bidulę kanałową biorę, mogę wpłacać 30 zł/mies.
Poproszę na pw nr konta, bo jednak nie znalazłam u siebie.

Warto też wypisać tu potrzeby rzeczowe, np. jakie to odżywki? etc.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro sty 05, 2011 19:01 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

mziel52 pisze:Ja Bidulę kanałową biorę, mogę wpłacać 30 zł/mies.
Poproszę na pw nr konta, bo jednak nie znalazłam u siebie.

Warto też wypisać tu potrzeby rzeczowe, np. jakie to odżywki? etc.

Bardzo sie cieszę, że nastepny kociak ma swojego opiekuna :1luvu: Wszystko pomału będę uzupełniać, również potrzeby rzeczowe :wink:

Iweta

Post » Śro sty 05, 2011 19:23 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Swietny pomysl :ok:

Ja od czasu do czasu przelewalam ok. 10 zl
tytulem Pamieci Zajonca.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 05, 2011 19:33 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Zapraszam na bazarek i zachęcam do wystawiania innych bazarków :D viewtopic.php?f=20&t=122391

Iweta

Post » Śro sty 05, 2011 19:40 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Jako ze bylam opiekunka wirtualna samego zajonca a potem śpiocha , chcialabym nadal spiocha. To imie jest tez mi bliskie z tytulu zamilowania mojego do spania. Z racji kryzysu bede wplacac albo 30 zl albo 50 miesiecznie, jak stan kasy pozwoli bo plaskatych mam na stanie wiecej niz dawniej :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 05, 2011 19:46 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

moś pisze:Jako ze bylam opiekunka wirtualna samego zajonca a potem śpiocha , chcialabym nadal spiocha. To imie jest tez mi bliskie z tytulu zamilowania mojego do spania. Z racji kryzysu bede wplacac albo 30 zl albo 50 miesiecznie, jak stan kasy pozwoli bo plaskatych mam na stanie wiecej niz dawniej :oops:

Dzieki, jestes pierwszą opiekunka wirtualna Śpiocha :ok: Oczywiscie jesli jest więcej wielbicieli Śpiocha to nie ma przeciwwskazań by zostać następnym opiekunem :wink:

Iweta

Post » Śro sty 05, 2011 19:53 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Ja w kwestii potrzeb rzeczowych. Może na pierwszej stronie zrobić taką listę, coś na wzór wykazu prezentów weselnych. W niektórych krajach jest to praktykowane. Ktoś, kto może odstąpić czy fundnąć daną rzeczy zgłasza się i wysyła. Część takich rzeczy pewnie u niejednego z nas zalega w domu a u Joli może być należycie wykorzystane. Nie mówię tu o pozbywaniu się starych gratów ale dobrych rzeczy acz nie wykorzystywanych w domu, sprawnych, których żal wyrzucić ot tak.
Albo np. leków, dobrych acz nie do końca zużytych. Trzeba by zrobić listę, z nazwy, bo nie każdy wie, o jakie leki może chodzić.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sty 05, 2011 20:06 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

mar9 pisze:Ja w kwestii potrzeb rzeczowych. Może na pierwszej stronie zrobić taką listę, coś na wzór wykazu prezentów weselnych. W niektórych krajach jest to praktykowane. Ktoś, kto może odstąpić czy fundnąć daną rzeczy zgłasza się i wysyła. Część takich rzeczy pewnie u niejednego z nas zalega w domu a u Joli może być należycie wykorzystane. Nie mówię tu o pozbywaniu się starych gratów ale dobrych rzeczy acz nie wykorzystywanych w domu, sprawnych, których żal wyrzucić ot tak.
Albo np. leków, dobrych acz nie do końca zużytych. Trzeba by zrobić listę, z nazwy, bo nie każdy wie, o jakie leki może chodzić.

Ok, zajme sie tym :wink:

Iweta

Post » Śro sty 05, 2011 20:09 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

melduję się na wątku! proponuję linki do trwających bazarków wkleić na 1szej stronie. sama mam kilka fantów, postaram się wystawić jutro lub pojutrze.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro sty 05, 2011 20:09 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

rambo_ruda pisze:melduję się na wątku! proponuję linki do trwających bazarków wkleić na 1szej stronie. sama mam kilka fantów, postaram się wystawić jutro lub pojutrze.

Link do bazarku jest na pierwszej stronie :wink:

Iweta

Post » Śro sty 05, 2011 20:32 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Super bazarek :D :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro sty 05, 2011 21:50 Re: joli.goc-wątek zdrojowych kociątek- STYPENDIUM IM.ZAJONCA:))

Zajonc pisze:Moje nowe ulubione miejsce :1luvu:
Obrazek

^*^
Zajonczek.

Zajonc - 17 grudnia 2008 roku.
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]