Moderator: Estraven

AgaPap pisze:To mnie proszę wpisać przy Rudziku
carmella pisze:Jutro do Joli pojadą preparaty wzmacniające, niestety ze względu na koszty jest to właściwie kuracja raptem na 10 dni

mziel52 pisze:Ja Bidulę kanałową biorę, mogę wpłacać 30 zł/mies.
Poproszę na pw nr konta, bo jednak nie znalazłam u siebie.
Warto też wypisać tu potrzeby rzeczowe, np. jakie to odżywki? etc.
Wszystko pomału będę uzupełniać, również potrzeby rzeczowe
moś pisze:Jako ze bylam opiekunka wirtualna samego zajonca a potem śpiocha , chcialabym nadal spiocha. To imie jest tez mi bliskie z tytulu zamilowania mojego do spania. Z racji kryzysu bede wplacac albo 30 zl albo 50 miesiecznie, jak stan kasy pozwoli bo plaskatych mam na stanie wiecej niz dawniej
Oczywiscie jesli jest więcej wielbicieli Śpiocha to nie ma przeciwwskazań by zostać następnym opiekunem mar9 pisze:Ja w kwestii potrzeb rzeczowych. Może na pierwszej stronie zrobić taką listę, coś na wzór wykazu prezentów weselnych. W niektórych krajach jest to praktykowane. Ktoś, kto może odstąpić czy fundnąć daną rzeczy zgłasza się i wysyła. Część takich rzeczy pewnie u niejednego z nas zalega w domu a u Joli może być należycie wykorzystane. Nie mówię tu o pozbywaniu się starych gratów ale dobrych rzeczy acz nie wykorzystywanych w domu, sprawnych, których żal wyrzucić ot tak.
Albo np. leków, dobrych acz nie do końca zużytych. Trzeba by zrobić listę, z nazwy, bo nie każdy wie, o jakie leki może chodzić.
rambo_ruda pisze:melduję się na wątku! proponuję linki do trwających bazarków wkleić na 1szej stronie. sama mam kilka fantów, postaram się wystawić jutro lub pojutrze.

Zajonc pisze:Moje nowe ulubione miejsce![]()
^*^
Zajonczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 49 gości