Silverrr pisze:No to dzisiaj zaalarmuję kogo trzeba od J. Kaczyńskiego, trzymajcie kciuki
dzięki

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-z ... nId,315487
bidny kotecek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverrr pisze:No to dzisiaj zaalarmuję kogo trzeba od J. Kaczyńskiego, trzymajcie kciuki
felisaquatica pisze:szkopuł w tym, że media lubią duże, emocjonujące sprawy, bo to im napędza oglądalność, a w tych przypadkach "zwierzęcych" nie tyle potrzeba nagłych zrywów, co metodycznej, stałej pracy na rzecz zmiany przepisów. I właśnie - któraś z Dziewczyn wspominała parę postów wcześniej o "nieładnym" grzebaniu przy ustawie o ochronie zwierząt - nie chodziło tu czasem o ten koszmarny zapis, że w razie nieobecności weta uśmiercić zwierzę będzie mógł każdy, byle to zrobił "humanitarnie"?..![]()
przecież to jakiś horror i otwarcie furtki dla wszelkiej maści psychopatów właśnie... a jakie ułatwienie dla ludzi, którym "się znudził kotek, bo już jest stary"
Bydgoszczanin31 pisze:Catnaperka pisze:Felisaquatica zgadzam się z Twoja poprzednią wypowiedzią w 1000%!
I wiecie co jeszcze będzie? Że to taaaaaka porządna rodzina bo co tydzień do kościółka zasuwała! (nie urażając NORMALNYCH WRAŻLIWYCH ludzi chodzących do kościoła)
Najlepiej by było gdyby ten zwyrodnialec sam ze sobą skończył.
Na pikietę jadę, choćby zasypało i przez zaspy musiałabym się rękoma przedzierać!
Polska to poj**** kraj. Nienawidzę tu mieszkać.
Doczytałem wszystkie wątki, ten mnie powalił swoją nienawiścią do drugiej osoby. Czy nie przesadzasz?
Skoro nienawidzisz swojego kraju proponuję wyprowadzkę, najlepiej Białoruś tam jeszcze kara śmierci satysakcjonuje sporą część społeczeństwa.
Zofia&Sasza pisze:Ja też polecam emigrację. Ktoś Cię tu trzyma siłą?
Gibutkowa pisze:o ten
Silverrr pisze:piegusek pisze:Edytka1984 pisze:wróćmy do opcji gdzie jeszcze możemy uzyskać poparcie ?
A może napisać do Kaczyńskiego (cokolwiek by o nim nie mówić...) - lubi koty itp... może by miał chęć powalczyć?
Mam możliwość kontaktu z jego bliskimi współpracownikami, spróbować?
isollde pisze:Silverrr pisze:No to dzisiaj zaalarmuję kogo trzeba od J. Kaczyńskiego, trzymajcie kciuki
trzymam! mam nadzieję że pomogą!
Amika6 pisze:
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo znowu wszystko sprowadzi do katastrofy smoleńskiej i meczęńskiej śmierci swojego brata
YennaM pisze:Amika6 pisze:
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo znowu wszystko sprowadzi do katastrofy smoleńskiej i meczęńskiej śmierci swojego brata
Silverrr pisze:Akurat J.K. jest zapalonym kociarzem i miłośnikiem zwierząt (w przeciwieństwie do miłościwie nam panującego gajowego, który zabija zwierzaki dla zabawy).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 78 gości