KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 14:20 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Silverrr pisze:No to dzisiaj zaalarmuję kogo trzeba od J. Kaczyńskiego, trzymajcie kciuki :)

dzięki :ok: :ok: :ok: :ok:

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-z ... nId,315487

bidny kotecek :(
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 30, 2010 14:20 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Silverrr pisze:No to dzisiaj zaalarmuję kogo trzeba od J. Kaczyńskiego, trzymajcie kciuki :)

Trzymam :ok:

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Czw gru 30, 2010 14:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

trzymam! mam nadzieję że pomogą!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Czw gru 30, 2010 14:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Edytka1984 pisze:http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-zwierzeta-z-domu-w-ktorym-maltretowano-kota-boja-sie,nId,315487

edit: źle przeczytałam :oops:
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 14:22 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

felisaquatica pisze:szkopuł w tym, że media lubią duże, emocjonujące sprawy, bo to im napędza oglądalność, a w tych przypadkach "zwierzęcych" nie tyle potrzeba nagłych zrywów, co metodycznej, stałej pracy na rzecz zmiany przepisów. I właśnie - któraś z Dziewczyn wspominała parę postów wcześniej o "nieładnym" grzebaniu przy ustawie o ochronie zwierząt - nie chodziło tu czasem o ten koszmarny zapis, że w razie nieobecności weta uśmiercić zwierzę będzie mógł każdy, byle to zrobił "humanitarnie"?.. :evil:
przecież to jakiś horror i otwarcie furtki dla wszelkiej maści psychopatów właśnie... a jakie ułatwienie dla ludzi, którym "się znudził kotek, bo już jest stary" :evil:

o ten :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 30, 2010 14:22 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Bydgoszczanin31 pisze:
Catnaperka pisze:Felisaquatica zgadzam się z Twoja poprzednią wypowiedzią w 1000%!

I wiecie co jeszcze będzie? Że to taaaaaka porządna rodzina bo co tydzień do kościółka zasuwała! (nie urażając NORMALNYCH WRAŻLIWYCH ludzi chodzących do kościoła)

Najlepiej by było gdyby ten zwyrodnialec sam ze sobą skończył.

Na pikietę jadę, choćby zasypało i przez zaspy musiałabym się rękoma przedzierać!

Polska to poj**** kraj. Nienawidzę tu mieszkać.

Doczytałem wszystkie wątki, ten mnie powalił swoją nienawiścią do drugiej osoby. Czy nie przesadzasz?
Skoro nienawidzisz swojego kraju proponuję wyprowadzkę, najlepiej Białoruś tam jeszcze kara śmierci satysakcjonuje sporą część społeczeństwa.

Ja też polecam emigrację. Ktoś Cię tu trzyma siłą?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw gru 30, 2010 14:25 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Zofia&Sasza pisze:Ja też polecam emigrację. Ktoś Cię tu trzyma siłą?

Ja tam się zmywam właśnie z takich powodów :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 30, 2010 14:26 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Strasznie mi żal tych zwierzaków... :cry:
Gosiara

Post » Czw gru 30, 2010 14:26 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Gibutkowa pisze:o ten :evil:

kurdę, to jakaś ciężka paranoja!..
właśnie tego nie rozumiem:
komu zależy na przepchnięciu tak koszmarnego w skutkach zapisu, w sytuacji, gdy na całym świecie różne Bardotki i inne mniej lub bardziej znane osoby walczą zaciekle o zaprzestanie dręczenia zwierząt?..
co za jełop wpadł na taki pomysł, aż mi się od razu nasuwa pytanie - kto ma na tym skorzystać?...
KotkaWodna

Post » Czw gru 30, 2010 14:27 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Silverrr pisze:
piegusek pisze:
Edytka1984 pisze:wróćmy do opcji gdzie jeszcze możemy uzyskać poparcie ?

A może napisać do Kaczyńskiego (cokolwiek by o nim nie mówić...) - lubi koty itp... może by miał chęć powalczyć?

Mam możliwość kontaktu z jego bliskimi współpracownikami, spróbować?

isollde pisze:

trzymam! mam nadzieję że pomogą!

Nie wiem czy to dobry pomysł, bo znowu wszystko sprowadzi do katastrofy smoleńskiej i męczeńskiej śmierci swojego brata

Edit: literówka
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 14:28 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 30, 2010 14:28 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Amika6 pisze:
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo znowu wszystko sprowadzi do katastrofy smoleńskiej i meczęńskiej śmierci swojego brata

:ok:
YennaM

Post » Czw gru 30, 2010 14:29 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

YennaM pisze:
Amika6 pisze:
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo znowu wszystko sprowadzi do katastrofy smoleńskiej i meczęńskiej śmierci swojego brata

:ok:

:ryk: :ok:
ObrazekObrazek

Bydgoszczanin31

Od: Czw sty 12, 2006 8:40

Post » Czw gru 30, 2010 14:30 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Akurat J.K. jest zapalonym kociarzem i miłośnikiem zwierząt (w przeciwieństwie do miłościwie nam panującego gajowego, który zabija zwierzaki dla zabawy).

Silverrr

Od: Pt gru 10, 2010 0:20

Post » Czw gru 30, 2010 14:31 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Silverrr pisze:Akurat J.K. jest zapalonym kociarzem i miłośnikiem zwierząt (w przeciwieństwie do miłościwie nam panującego gajowego, który zabija zwierzaki dla zabawy).

dajcie działać :!: :!: a nie tylko śmiać się,krytykować i dużo gadać
kto chce i może próbować niech próbuje i już - zawsze można
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 30, 2010 14:36 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

no i to właśnie jest paskudne - JarKacz jest, jaki jest na arenie politycznej, ale dokopywać facetowi, bo lubi Koty - to już jest wredne do imentu...
ciekawam, ilu z tych wyśmiewających jego zamiłowanie do Sierściuchów kiedykolwiek wyniosło choćby porcyjkę żarcia dla blokowego Kociaka....
KotkaWodna

[poprzednia][następna]